Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 7 jul 2018

Vet! Het leukste sportieve uitje voor jou en je BFF (waar jullie sowieso knappe mannen spotten)

Sta jij altijd samen met je beste vriendinnetje in de sportschool? Lucky you, want zo wordt je workout doen toch een heel stuk leuker. Als jullie een uitje plannen mag dat best in het teken staan van sporten en deze nieuwe obstacle run in het water is dan vast een makkie voor jullie.

Het liefst plannen jij en je bestie een sportief uitje, want zo zijn jullie én bezig met jullie bikini body én spotten jullie de knapste (gespierde) mannen.

Obstacle run in het water

Als jullie fit genoeg zijn voor een uitdaging in het water is dit event echt iets voor jullie. De Titan Swim vindt binnenkort twee keer plaats en deze obstacle run is volledig in het water. Je legt daarbij een parcours af van één kilometer waarbij je over vijftien obstakels heen klimt. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Onderschat deze race niet want je hebt aardig wat spierballen nodig om je over deze obstakels heen te hijsen. Op zondag 19 augustus vindt de eerste race plaats op de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen en op zondag 2 september vindt de tweede race plaats in de Groene Heuvels in Ewijk.

Reageer op artikel:
Vet! Het leukste sportieve uitje voor jou en je BFF (waar jullie sowieso knappe mannen spotten)
Sluiten