Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 27 okt 2014

Sportjunkie Loes: 5 x de beste online workouts voor strakke billen

Sportjunkie Loes motiveert je iedere maandag weer op uit die luie stoel te komen. Vandaag vertelt ze waar je online de beste workout videos kunt vinden voor een super strakke booty.

Ontevreden over je bilpartij?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk toch echt dat ik het meest ontevreden ben over mijn bilpartij. Daarom zijn alle squat varianten groot favoriet en zul je tijdens een training bij mij de bilpartij nooit en never ever overslaan. Om de gluteus maximus (je bilspier) te blijven prikkelen, is een een diversiteit aan oefeningen belangrijk. Daarom deze week 5 inspirerende filmpjes met waanzinnige (verrassende) oefeningen voor een paar blije (en strakke) billen.

3 excuus killers
  1. Je kunt alles thuis doen, dus je hoeft niet naar een sportschool, door de regen of whatever…
  2. De meeste oefeningen kun je al in 10 minuten afronden. Dat zijn ongeveer 2 reclame breaks
  3. Je hebt voor de meeste oefeningen geen materialen nodig, dus letterlijk cheap ass
1. Bootyrock

Persoonlijk vind ik de video’s van Bodyrock.tv altijd briljant en deze oefeningen zijn een groot succes tijdens mijn Bodyshape lessen. De ‘circle’ is killing!

2. Magic ten

Deze 10 minuten word je volkomen begeleidt door de toegankelijke sportchick in het filmpje. Geen opgepompte barbiepop maar een prima voorbeeld om naar te kijken.

3. Angel butt

Wie wil er nou niet zo’n kont als Doutzen? Deze Victoria’s Secret Angel Butt Workout brengt je billen in vuur en vlam met o.a. de fire hydrant kicks. Oeh la la.

4. Like a Brazilian

Hoewel de oefeningen pas na minuut 4 starten en redelijk snel worden getoond, vind ik het bij deze oefeningen leuk dat het staande oefeningen zijn ipv liggend. Leuk voor de afwisseling en rete-effectief.

5. Kim Kardashian style

Ja, ook ik werd in eerste instantie getriggerd omdat Kim Kardashian in de titel verscheen, maar het is ook echt een lekker videootje om je bilpartij mee aan te pakken. Een frisse chick met goede billen, dus het zal wel echt werken, toch?

Nou, als je nu nog niet op je rug op een matje in je woonkamer ligt, dan weet ik het ook niet meer. Je kunt natuurlijk elke dag een andere video pakken voor de afwisseling. En vergeet niet de before and after foto’s met ons te delen.

High Five,
Marloes

Heb je motivator Loes vaker nodig dan één keer in de week? Haar persoonlijke blog lees je hier of volg haar op Instagram.

Reageer op artikel:
Sportjunkie Loes: 5 x de beste online workouts voor strakke billen
Sluiten