Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 20 okt 2014

Sportjunkie Loes: 8 x waarom zweten echt oké is

Sportjunkie Loes motiveert je iedere maandag weer op uit die luie stoel te komen. Vandaag vertelt ze waarom zweten niet erg is en dus ook geen excuus om je workout te skippen.

Ik zweet, jij zweet, wij zweten. We hebben er vaak een vieze associatie bij maar zweten is hartstikke oké. En dan heb ik het natuurlijk over het zweten tijdens het sporten. Ik roep altijd; ‘No sweat, no glory’. Zweet laat zien dat je lichaam keihard werkt, dat jíj dus keihard werkt. Ik voel me echt op en top (sport)vrouw als ik naast een natte rug zweetdruppels all over heb. Dat ik thuiskom met een hoofd als een aardbei en zelfs na het douchen nog steeds kleur op mijn gezicht heb. Daarom vandaag acht redenen waarom zweet oké is.

1. Zweetface
2. Zweten of verzuipen
3. Bad ass sweat
4. You sexy
5. Je zweet checklist
6. We want more
7. Work hard, sweat hard
8. Cute is not good enough

Ga je nu je zwetende best doen? De douche is je cadeautje.

High five!
Marloes

Heb je motivator Loes vaker nodig dan één keer in de week? Haar persoonlijke blog lees je hier of volg haar op Instagram.

Reageer op artikel:
Sportjunkie Loes: 8 x waarom zweten echt oké is
Sluiten