Sportjunkie Loes: 8 x waarom zweten echt oké is

Lotte Nijborg 20 okt 2014 Column

Sportjunkie Loes motiveert je iedere maandag weer op uit die luie stoel te komen. Vandaag vertelt ze waarom zweten niet erg is en dus ook geen excuus om je workout te skippen.

Ik zweet, jij zweet, wij zweten. We hebben er vaak een vieze associatie bij maar zweten is hartstikke oké. En dan heb ik het natuurlijk over het zweten tijdens het sporten. Ik roep altijd; ‘No sweat, no glory’. Zweet laat zien dat je lichaam keihard werkt, dat jíj dus keihard werkt. Ik voel me echt op en top (sport)vrouw als ik naast een natte rug zweetdruppels all over heb. Dat ik thuiskom met een hoofd als een aardbei en zelfs na het douchen nog steeds kleur op mijn gezicht heb. Daarom vandaag acht redenen waarom zweet oké is.

1. Zweetface

Quote sweat

2. Zweten of verzuipen

Quote sweat

3. Bad ass sweat

Quote sweat

4. You sexy

Quote sweat

5. Je zweet checklist

Quote sweat

6. We want more

Quote sweat

7. Work hard, sweat hard

Quote sweat

8. Cute is not good enough

Quote sweat

Ga je nu je zwetende best doen? De douche is je cadeautje.

High five!
Marloes

Heb je motivator Loes vaker nodig dan één keer in de week? Haar persoonlijke blog lees je hier of volg haar op Instagram.

Reageer op artikel:
Sportjunkie Loes: 8 x waarom zweten echt oké is
Sluiten