Shop till you drop: 5 x onze favorieten sport items waardoor het sporten een stuk leuker wordt

Ben jij ook aan het sporten geslagen nu je naast je werk of studie niet zo veel meer te doen hebt? Er zijn natuurlijk super veel redenen waarom je kan beginnen met sporten. Je wordt fitter, het is goed voor je geest, en het zonnetje begint weer te schijnen. Maar de grote vraag is: wat trek je aan? Heb je wel de juiste sportkleding?

Je hebt vast wel ergens in de kast nog verschillende sport items liggen. Wij geloven ook best dat die sportkleding je nog goed zit en je daar lekker in kan sporten, maar het is nooit erg om een extra fashionable sportoutfit aan te schaffen. En guess what, het motiveert je misschien ook nog eens om die extra kilometers te rennen (want je wil het natuurlijk aan iedereen showen). Zie het als één grote catwalk.

Sportkleding

Omdat wij op de redactie fanatiek aan het sporten geslagen zijn, hebben wij ook een nieuwe outfit aangeschaft en dus ook al vooronderzoek gedaan voor jullie. Hieronder staan onze favorieten items op een rij. Lees dus snel door.

sport
Bijenkorf

1. Nike Air hardloopjack €100

Hoe gezellig is dit kleurtje? Helemaal nu het zonnetje begint te schijnen. Wedden dat jij dubbel gemotiveerd raakt wanneer jij dit hardloopjack draagt?

sport
Bijenkorf

2. Puma be bold trainingslegging €69,95

Om een beetje in de vrolijke kleuren te blijven, deze te gekke broek van Puma. Daarin zouden wij wel een rondje kunnen rennen.

sport
Bijenkorf

3. Under Armour trainingslegging €55

Als je de vorige trainingslegging net iets te heftig vond qua kleur, is dit ook een top legging. Wij vinden dit hele goede kwaliteit en het is ook nog een prima prijsje. Met deze broek kan je weer jaren stijlvol vooruit.

sport
Bijenkorf

4. Tommy Hilfiger Sport Bh €64,90

Een goede sport bh is onwijs belangrijk en hoe mooi is deze kleur?

sport
Bijenkorf

5. Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2 €91

Deze schoenen lijken ons geweldig lopen. De naam van de schoen zegt het ook al een beetje. Ze passen overal bij en ze zijn ook nog eens in de sale. Win-win dachten wij zo.

Lees ook: Shoppen maar: dit is de fijnste sportkleding voor jouw thuisworkout

Reageer op artikel:
Shop till you drop: 5 x onze favorieten sport items waardoor het sporten een stuk leuker wordt
Sluiten