Emma Plasmans
Emma Plasmans Reizen 30 jun 2020

OMG – Spotgoedkoope overnachting in 4* hotel in Groningen inclusief ontbijt, diner en jacuzzi(!)

Na maandenlang thuis te hebben gezeten, hebben we (helemaal nu het weer mag) steeds meer zin om eropuit te gaan. Het voelt misschien nog een beetje vreemd om direct het vliegtuig te pakken voor drie weken Zuid-Frankrijk, maar een weekendje weg in Nederland is natuurlijk altijd een goed idee. Sterker nog, we hebben een spotgoedkope overnachting gevonden in jawel, Groningen.

Er gaat niets boven Groningen, zeggen de echte Stadjers (inwoners Groningen). Nou, dat is het uitproberen zeker waard na het zien van deze deal.

Spotgoedkope overnachting Groningen

Je kunt nu twee dagen logeren in een viersterrenhotel in Groningen inclusief ontbijt diner én een jacuzzi op de kamer(!) voor maar 109 euro per persoon. Het is voor jou misschien wat verder van huis, maar Groningen got it all. Veel natuur, cultuur, toffe winkels én vergeet vooral de eierbal niet. Al deze verschillende uitgangspunten maken je weekendje weg perfect.

Met dit luxe wellnessarrangement van Traveldeal kun je het allemaal ervaren met wel bijna 50% korting op je verblijf. Je bent bijna gek als je het niet doet.

Alles op een rijtje

Je krijgt twee overnachtingen in het mooie viersterrenhotel Hotel Resort Landgoed Westerlee inclusief ontbijt én een 3-gangendiner. Maar de kerst op de taart is toch wel dat je onbeperkt kunt bubbelen in de jacuzzi op je eigen hotelkamer. Wedden dat je heerlijk zult ontspannen? Wees lief voor jezelf en boek deze heerlijke deal.

Hotel Resort Landgoed Westerlee

Het viersterrenhotel ligt in het oosten van Groningen, in het Oldambt. Grote kans dat je daar nog nooit van hebt gehoord, maar het is maar 25 minuutjes rijden van de stad Groningen (hallo, shoppen, terrasjes en lekker eten). Al hoef je daar niet eens per se heen, want het Oldambt is een prachtig onontdekt stukje Nederland.

Landgoed Westerlee is gevestigd in een voormalige boerderij uit 1910. Hierdoor heeft het hotel absolute charme door bijvoorbeeld zijn karakteristieke balken. De kamers zijn megaluxe ingericht en voorzien van alle comfort om ultieme ontspanning te beleven. Hebben we je al overgehaald? Pak de agenda’s er maar bij, want deze deal wil je niet missen.

spotgoedkope overnachting Groningen
Bron: Landgoed Westerlee
Spotgoedkope overnachting in Groningen
Bron: Landgoed Westerlee

Lees ook: Vakantie in eigen land – 7 leuke staycation AirBnB plekjes in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMG – Spotgoedkoope overnachting in 4* hotel in Groningen inclusief ontbijt, diner en jacuzzi(!)
Sluiten