Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 17 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Dé Spotify playlist die je in de auto moet draaien op basis van je persoonlijkheid

Of je nou onderweg bent naar een feestje of je ouders gaat bezoeken in het zonnige Zuiden van ons land, muziek staat bijna altijd aan in de auto. Ben je op zoek naar de meest geschikte Spotify playlist tijdens het rijden? Zoek niet langer, na het doen van deze quiz weet je welke playlist het meest geschikt is voor jou.

Spotify playlist voor onderweg

Het is heerlijk om vrolijke deuntjes af te spelen in de auto, al helemaal als ook de zon schijnt. Ben jij benieuwd welke Spotify playlist gemaakt is voor jou? Op basis van je persoonlijkheid kom je er in deze quiz achter welke lijst de perfecte match is voor jou.

Spotify playlist voor jou

Quiz gemaakt en benieuwd naar je playlist? Hieronder vind je ‘m terug en wie weet zijn de andere drie opties ook nog wel iets voor jou.

1. Dance Party

De beste hits van Oliver Heldens en Laidback Luke komen voorbij op deze playlist. Jij en je vrienden gaan ongetwijfeld naar een feestje of zijn op weg naar een nog veel toffere eindbestemming in het buitenland. Vakantie! Speakers aan en gaan.

2. ¡La vida loca!

Jij waant je het liefst in Spanje en daar kan deze playlist je bij helpen (en het zonnetje dat schijnt natuurlijk). Je vindt in deze playlist een combinatie van goede Nederlandse hiphop nummers, afgewisseld met bekende Spaanse plaatjes. Lekkerrrrr.

3. Sweet Soul Chillout

Jij hebt in de auto liever wat chille nummers opstaan, je wordt altijd gek van die auto’s waar die beukmuziek uitkomt. Gelijk heb je. De Sweet Soul Chillout playlist voorziet je van nummers als ‘As’ van Stevie wonder en ‘Find Someone Like You’ van Snoh Aalegra.

4. Gas erop!

Jij hebt het liefst 100% NL aanstaan dus de playlist Gas erop! is echt iets voor jou. Lekker meeblèren met je vriendinnen om alvast in de stemming te komen voor jullie uitje. FeestDJRuud en De Kraaien vergezellen jullie maar al te graag in de auto. Psst… neem je dat gas erop niet te letterlijk?

Lees ook:

Reageer op artikel:
Dé Spotify playlist die je in de auto moet draaien op basis van je persoonlijkheid
Sluiten