Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 november 2017

Trusten! Met deze nieuwe spray van Lush val jij voortaan binnen no time in slaap

Iedereen heeft wel haar eigen manier om in slaap te vallen. De één gaat schaapjes tellen, de ander gaat muziek luisteren en sommigen gaan een boek lezen. En als je het spoor bijster bent, dan lees je dit artikel helemaal op het goede moment. Er is nu namelijk een spray van Lush die je gaat helpen.

Slapenloze nachten, wat zijn dat? Want met deze nieuwe spray van Lush zou dat helemaal verleden tijd moeten zijn.

Nieuwe spray van Lush is goed voor je nachtrust

De spray valt onder de Twilight-lijn en heeft bepaalde ingrediënten die ervoor zouden zorgen dat je zo in slaap valt. De spray zorgt voor ontspanning door de lavendel, tonka en ylang ylang. Dat laatste ingrediënt zit vaak ook in heerlijke massageolies. Alles wat je hoeft te doen is de spray op je lichaam te sprayen en dan maar wachten tot je in dromenland bent.

De Twilight-lijn bestaat ook uit bodylotion, een bruisbal, een masage-maantje met glitter en douchegel. Allemaal met soortgelijke ingrediënten en allemaal bedoeld om je zo snel mogelijk van de wereld te brengen. Maar wel op een goede manier natuurlijk. Je kunt alles online vinden en natuurlijk ook in de winkels.

En als je weet dat een vriendinnetje maar niet in slaap kan vallen, dan heb je bij dezen ook meteen een cadeautje voor haar bedacht. Er bestaat namelijk ook een heus geschenkpakket. Slaap lekker.

Je kunt ook dit proberen om in slaap te vallen: Val je maar niet in slaap? Er is nu een website waarop je naar saaie verhaaltjes kunt luisteren

Lush

Reageer op artikel:
Trusten! Met deze nieuwe spray van Lush val jij voortaan binnen no time in slaap
Sluiten