Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 mrt 2017
Leestijd: 2 minuten

6 x waarom sproeten jou zo verdomde knap maken

Sproeten zijn uniek én hot. Zelfs zo hot dat het tatoeëren van de mooie vlekjes nu een ding is. Niet iedereen die de sproetjes draagt is er blij mee. Maar, er zijn een aantal redenen waarom sproeten jou zo verdomde knap maken, geloof ons maar:

1. Geen enkele sproet is hetzelfde

Je sproetjes zijn zo uniek als een sneeuwvlokje. Geen enkele is hetzelfde. Jouw sproeten zijn honderd procent van jou. Wees daarom trots op je sproeten.

2. Modellen worden geboekt omdat ze sproetjes hebben

Modellen met sproeten worden in de modewereld gezien als prachtige vrouwen. Je ziet ze in modebladen en op de runway verschijnen. Er zijn zelfs modellenbureaus waar de modellen met sproeten een eigen pagina hebben. Iets unieks hebben wordt gezien als pure schoonheid.

3. Ze maken je zelfverzekerd

Sproeten werden traditioneel niet gezien als schoonheid. Een blanke, egale huid wel. Dat maakt ons sproetenvrouwen sterk, want zonder de media hebben we kunnen bewijzen dat sproeten wel degelijk geweldig zijn.

Een vrouw met sproeten wordt daarom vaak gezien als een sterke vrouw. We zijn niet bang om er niet bij te horen. We houden van onszelf en van onze sproeten. En zelfverzekerde vrouwen zijn hella sexy.

4. Vrouwen met sproeten zijn gewoon het mooist

Vogue had zelfs een editie om de sproetenvrouw te vieren. Waar eerst de porseleinen huid werd gezien als het mooiste, zijn dat nu vrouwen met sproeten. Als Anna Wintour het zegt, dan is het zo.

5. Je hebt geen make-up nodig

Omdat je gezicht al uit twee kleurtonen bestaat namelijk je huidskleur en de sproetjes, is make-up overbodig. Lipgloss en mascara is alles wat je nodig hebt. Jij hebt al genoeg aan je prachtige sproeten op je gezicht. Het is een natuurlijke schoonheid die geen bedekking nodig heeft. De sproetenvrouw draagt haar sproetjes met trots.

6. Iedereen wil ze

Het is een ware hype. Je kunt ze semi-permanent laten tatoeëren en er zijn zelfs speciale potloden te koop om ze te tekenen. Mensen die geen sproeten hebben, zouden ze juist zó graag willen. En dat zegt genoeg. Sproeten zijn hót, omarm ze.

Nog niet overtuigd? Wauw! Deze vrouwen bewijzen dat sproeten gewoon super sexy zijn

Reageer op artikel:
6 x waarom sproeten jou zo verdomde knap maken
Sluiten