Janne Vogel
Janne Vogel Beauty 27 jun 2020

Scrunchies zijn het (nog steeds) helemaal en dit zijn de leukste exemplaren

We hebben ons inmiddels bíjna allemaal wel aan de trend gewaagd and we are still loving it: scrunchies. Ze worden steeds groter, de materialen worden luxer en ook grote modemerken brengen een eigen scrunchie-lijn op de markt.

Dé manier om je basic t-shirt en spijkerbroek-look gezelliger te maken? Doe een scrunchie in je haar. Succes gegarandeerd.

Scrunchies in 2020: deze exemplaren wil je shoppen

Heb je nog geen scrunchies thuis en ben je nog niet overtuigd? We hebben nóg een reden gevonden om scrunchies aan je garderobe toe te voegen.

Omdat er geen metaal in de elastiekjes zit en ze van zacht materiaal zijn gemaakt, zijn ze namelijk niet schadelijk voor je haar. Alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was.

De volgende exemplaren zijn hot in 2020 (en wil je in je winkelwagentje stoppen):

1. Slip silk scrunchies €45,-

Slip
De Bijenkorf

Upgrade je haarelastiek met de zijden scrunchies van Slip. Het is een investering, maar dat is het dubbel en dwars waard. De elastiekjes zijn gemaakt om haarvouwen te voorkomen (dus geen bobbel na je staart!) en gemaakt van slipsilk dat extreem zacht is voor je haar. Van de kleurtjes zijn we ook fan; altijd goed, toch?

2. NA-KD 2-pack glanzende scrunchies €11,95

scrunchies NA-KD
NA-KD
scrunchies NA-KD
NA-KD

Bij NA-KD verkopen ze 2-packs scrunchies in de leukste kleurtjes. We houden van de messy lage-staart-met-scrunchie-look van het model op de site. Dit zijn van die exemplaren die je iedere dag in wilt.

3. Beige glitter scrunchie Atelier des Femmes €16,95

atelier des femmes scrunchie
Atelier des Femmes

Hoe leuk is deze glitter scrunchie met polkadots? Het merk Atelier des Femmes roept ons op om scrunchies te dragen als een échte Parisienne. Dus eh, laten we dat maar doen.

4. Big scrunchie Cleo van Atelier des Femmes €19,95

atelier des femmes big scrunchie
Unsplash

Nieuw in de collectie van Atelier des Femmes: grote, oversized scrunchies zoals deze hierboven. Hoe leuk staat het als je je haren hiermee in een staart of knot bindt?! Wij vinden dat de zomerse vibes ervan af spatten.

5. Terra scrunchie America Today €4,99

terra scrunchie america today
America Today

We houden van de kleur en de subtiele, speelse letters op deze scrunchie van America Today. Zo’n haaraccessoire leukt elke outfit op. Hebben!

Lees ook: