Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 17 dec 2017

Staak je zoektocht: met Kerstmis ga je hier je droomman vinden volgens onderzoek

Het is bewezen. Er is onderzocht waar je tijdens kerst je ultieme droomman zult vinden. Want, een droomman staat toch bovenaan je wishlist voor Kerstmis? Die zoektocht kan nogal lastig zijn. Daarom geven wij je de tip. Staak je zoektocht. Want hier ga je hem vinden:

Voor Kerstmis wil ik een fijne vent

Benieuwd wat the place to be is? Dr. Luke Thorley en CB12 deden onderzoek naar de beste plek om je droomman te ontmoeten tijdens Kerstmis. *Tromgeroffel…*

Volgens het onderzoek houdt 20 procent van de tweeduizend ondervraagde Britse vrouwen een everlasting lover over aan de kerstborrel op het werk. Je werk is daarom de ultieme plek om jouw droomman te vinden tijdens kerst. Dat is ook niet zo gek: iedereen ziet er fantastisch uit, de drank vloeit rijkelijk en het geluk straalt van iedereen af.

En, wie wordt het?

Een op de zeven vrouwen is nog steeds samen met de gescoorde lover op de kerstborrel. De rest voelde zich de dag erna misschien een beetje gênant.

38 procent van de ondervraagden gaf aan haar kerstoutfit zelfs uit te zoeken met haar favoriete collega in gedachte. Stiekem heb je je prooi dus al in zicht.

Heb jij die sexy collega al op het oog?

LEES OOK: Dit herken je zéker als je stiekem verliefd bent op je collega

Reageer op artikel:
Staak je zoektocht: met Kerstmis ga je hier je droomman vinden volgens onderzoek
Sluiten