Renée
Renée Life 31 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Deze frikandel speciaal stamppot is het enige wat je wil eten deze winter

Met deze verschrikkelijk lage temperaturen buiten hoef je niet langer na te denken over wat je ‘s avonds op tafel wil zetten. Natuurlijk is het enige waar je zin in hebt een heerlijke Hollandse stamppot. Maar heb je er al eens over nagedacht om een frikandel speciaal stamppot te maken?

Grote kans dat je antwoord op deze vraag ‘nee’ is. Dankzij Lidl is dat nu wel anders en kun je aan niets anders denken dan frikandel speciaal stamppot.

Frikandel speciaal stamppot

Oké, dit geeft winterse kost een héél andere dimensie, maar ergens klinkt het ook wel… lekker? Na het zien van deze video denken we op de Beautify redactie in ieder geval alleen maar: dit gaan we maken.

We zijn alvast vriendinnen aan het uitnodigen voor een winters avondje met dekentjes, kaarsen en dit stamppotje met frikandellen. Want stiekem ziet het ergens wel smakelijk uit. Kijk maar:

Hollandse STAMPPOT FRIKANDEL SPECIAAL! Wie moet dit geprobeerd hebben? Welk op en top Hollands gerecht wil jij graag dat we in een stamppotjasje gieten? Laat het ons weten in een reactie en wie weet stampen we jouw gerecht binnenkort wel in elkaar! ?

Geplaatst door Lidl Nederland op Dinsdag 29 januari 2019

Dit is toch het perfecte recept voor de levensgenieter?

Deze pizza is trouwens ook top:

Genieten: boerenkool met worst pizza is hier om je winter mooier te maken

Reageer op artikel:
Deze frikandel speciaal stamppot is het enige wat je wil eten deze winter
Sluiten