Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 november 2017

Fancy pancy! Bij Starbucks kun je nu verschillende bekers kopen in pretty pink

Het liefst beginnen we iedere morgen met een bezoekje aan Starbucks. Even rustig aan de dag beginnen met lekker kopje koffie of een heerlijke frappuccino. Maar helaas is onze portemonnee daar niet heel erg blij mee. Om je wel iedere morgen zo'n gevoel te geven alsof je bij Starbucks bent geweest, kun je vanaf nu ook roze, rosé gouden, witte en zilveren bekers kopen. Wel met je eigen koffie.

Het is zeker niet de eerste keer dat Starbucks met nieuwe bekers komt. Vorig jaar met Kerstmis bijvoorbeeld, toen kwamen ze met lekker foute kerstbekers. En dit keer gaan we de feestdagen wat fancier in.

Nieuwe Starbucks bekers

De nieuwe bekers van de koffieketen komen niet alleen in de kleur roze, maar ook in wit, rosé goud en zilver. Fancy pancy allemaal. Helaas zijn ze niet online te verkrijgen. Maar dat betekent weer gewoon een reden om even langs de Starbucks te gaan. Niet dat je daar een goede reden voor nodig hebt, maar nog.

Je eigen Starbucks, iedere morgen, zoals jij wil. Zelfs als je geen koffie-fan bent, want er kan natuurlijk ook gewoon thee in. Ideaal.

Lees dit ook: Hoé handig: Dit beautyproduct kun jij gewoon vinden bij Starbucks

Reageer op artikel:
Fancy pancy! Bij Starbucks kun je nu verschillende bekers kopen in pretty pink
Sluiten