Starbucks roze latte macchiato is zo mooi dat ‘ie perfect voor je Instagram is

Zie je op tegen 14 februari? Dan heb je vanaf nu totaal geen reden meer om een hekel te hebben aan Valentijnsdag. Maak kennis met de Starbucks roze latte macchiato: het mooiste drankje dat je je maar kunt voorstellen.

Alles wat roze is verkoopt (onder de millenials, dan), maar dat is lang niet het enige. De Starbucks roze latte macchiato is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens hartstikke fantastisch voor je Instagram feed.

Waar smaakt het naar?

Grote kans dat je je qua smaak niet veel voorstelt bij roze koffie. Sterker nog, waarschijnlijk smaakt het ook anders dan je denkt. De latte van Starbucks is namelijk een combinatie van schuimend melk, jasmijnthee en fruitige smaken als sinaasappel, perzik, appel en aardbei.

Starbucks roze latte macchiato bestellen

Er is wel een groot nadeel… De roze koffie van Starbucks is momenteel alleen verkrijgbaar in Japan. Nu is het natuurlijk wel een ontzettend goed idee om Japan hoog op je nog te bezoeken-lijst te zetten, maar echt ideaal is het niet.

Maar maak vooral geen overhaaste beslissingen. We hebben al bij Starbucks Nederland geïnformeerd of we kunnen rekenen op speciale Valentijnsdrankjes. Jij bent de eerste die het hoort als het inderdaad zo is. Tot die tijd kun je in ieder geval altijd nog zélf je roze latte maken. Ook tof.

Reageer op artikel:
Starbucks roze latte macchiato is zo mooi dat ‘ie perfect voor je Instagram is
Sluiten