Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 24 jun 2020

Finally – Starbucks en Uber Eats slaan de handen ineen

Nu we allemaal langzaamaan gewend raken aan het fenomeen thuiswerken, raken we ook steeds meer gewend aan onze saaie bak zwarte koffie. Want zeg nou zelf, het is toch veel makkelijker om tijdens het thuiswerken even snel een zwarte koffie te maken, in plaats van een heerlijke luxe Frapuccino?

Dat is vanaf nu verleden tijd. Starbucks en Uber Eats slaan namelijk de handen ineen. Vanaf vandaag kan jij jouw favoriete Starbucks-latte, Frappucino, Blonde of Dark roast, Frozen Iced Teas én snacks zoals de Klassieke Raspberry Cheesecake gewoon bij je thuis laten bezorgen.

Samenwerking Starbucks en Uber Eats

Nu we al bijna drie maanden(!) thuis zitten, kunnen we tijdens al die zoom-sessies wel een boost gebruiken in de vorm van goede koffie, een lekker fris drankje of een heerlijke zoete snack. Precies om deze reden slaan Starbucks en Uber Eats de handen ineen. Het leuke is dat je bestelling deze eerste week gratis wordt bezorgd, om zo toch een beetje de thuiswerkende mensen (zoals wij) te ondersteunen. Dat is fijn, niet? De samenwerking start in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Verpakking

Je hoeft geen je zorgen te maken of je koude drankje wel lekker koud blijft of je warme drankje juist lekker warm. Starbucks heeft namelijk verpakkingen ontwikkeld waarin alle drankjes op de juiste temperatuur blijven, precies zoals hoe je het in de winkel zou krijgen. Hoe fijn is dat?

Wij zijn niet de enige die zo enthousiast worden van deze samenwerking. Bij Uber Eats konden ze ook niet wachten op de lancering. General Manager Uber Eats: “Nederland is bij uitstek een land van koffieliefhebbers, en wij zijn dan ook ontzettend enthousiast over deze samenwerking met Starbucks. De koffies en drankjes van Starbucks zijn iets om naar uit te kijken, bijvoorbeeld wanneer je de zoveelste digitale meeting in gaat.”

Launch

Starbucks start met zes winkels op het Uber Eats-platform. Je kunt via de mobiele app meekijken waar jouw bestelling vandaan komt én wat de voortgang is. Zo kun jij precies zien of jouw ijskoude ijskoffie op tijd is voordat jouw digitale meeting begint. Handig.

Met de promocode STARBUCKSNL kan je deze week gebruik maken van gratis bezorging zodat jij lekker thuis kunt genieten van de heerlijke drankjes en snacks. Wij kunnen al raden wat jij gaat doen na het lezen van dit artikel ;-).

Lees ook: Waarom moeten we eigenlijk naar het toilet als we koffie drinken?

Reageer op artikel:
Finally – Starbucks en Uber Eats slaan de handen ineen
Sluiten