Stop met wat je doet: de startdatum van Temptation Island: Love or Leave is net bekendgemaakt

Waar we al bijna bij de finale van Love Island zijn aangekomen (aanstaande zondag al), kunnen we alweer verheugen op nieuwe sensa. We wisten al dat Temptation Island: Love or Leave in november zou starten, maar een officiële startdatum was nog niet bekend. Tot nu. Kaj en Monica onthullen in een video wanneer we het kunnen verwachten.

Pak je agenda er maar bij, want op 26 november is het zo ver.

Startdatum Temptation Island: Love or Leave

Oké. Even alles op een rijtje. Dit seizoen bestaat uit 13 afleveringen in totaal. Op 26 november – de officiële startdatum – kan je gelijk de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zien op Videoland. Verder weten we al dat dit seizoen anders gaat zijn dan we gewend zijn. Het draait niet om de verleiding, maar om echte liefde. De vrijgezelle deelnemers zijn echt singles, en geen verleiders.

Iedereen is oprecht op zoek naar ware liefde en de deelnemende koppels gaan erachter komen of hun lover wel echt de ware is.

Koppels en de villa

Voor wie denkt dat we verder nog niet heel veel over dit seizoen weten, heeft het mis. Er gaan al geruchten rond over het eerste koppel. Dat zouden niemand minder dan Sonny Lorenzo en Jaydi de Dubios zijn. Komen de namen je bekend voor? Dat kan kloppen. Het stel deed eerder namelijk mee aan het NET5-programma Wereldreis op Wielen.

Dan de villa van Temptation Island: Love or Leave. We weten dat de opnames plaatsvonden in Italië. De koppels zullen dus van elkaar worden gescheiden in aparte villa’s. En, dames en heren, wij hebben beelden van deze villa’s. Benieuwd waar zowel de mannen als de vrouwen zullen verblijven? Check het hier.

Reageer op artikel:
Stop met wat je doet: de startdatum van Temptation Island: Love or Leave is net bekendgemaakt
Sluiten