Gina Koninkx
Gina Koninkx Reizen 25 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Toe aan vakantie? Bij Albert Heijn boek je nu een super goedkope 3-daagse stedentrip met je vriendinnen

De kerstvakantie lijkt al weer eeuwen geleden (is ook zo) dus het wordt tijd dat jij en je vriendinnen een vakantie plannen samen. Waar kun je beter genieten van een mini-vacay dan in een mooie Europese stad? De bestemming blijft nog even een verrassing maar we kunnen wel vast verklappen dat het je amper wat kost.

Trommel je besties op voor een lang weekendje weg want bij Albert Heijn scoren jullie een spotgoedkoop reisje naar een verrassingsbestemming in Europa.

Stedentrip van Albert Heijn

Bij Albert Heijn boek je nu een stedentrip voor maar 89 euro per persoon. Voor dat geld verblijf je twee nachten in een 3-sterrenhotel en ook de vliegtickets zijn bij de prijs inbegrepen. Dat betekent dat je de rest van je salaris gewoon in je portemonnee kunt houden (en lekker kan gaan shoppen).

Gelukkig weet je voor vertrek wel waar je naartoe gaat zodat je niet met je skilatten naar Barcelona vertrekt. Eén week na je reservering krijg je namelijk te horen wat de bestemming van jullie reis wordt.

De voorwaarden van de reis

Er zitten wel een aantal voorwaarden aan de reis verbonden en dat is dat je met minimaal twee personen boekt. De reis moet plaatsvinden voor 26 oktober 2019 maar jullie staan natuurlijk nu al te trappelen om te vertrekken. Alle andere voorwaarden vind je op de website van Albert Heijn. Daar kun je ook de vouchers kopen.

Geboekt? Hier lees je alles wat je wil weten over stedentrips.

Reageer op artikel:
Toe aan vakantie? Bij Albert Heijn boek je nu een super goedkope 3-daagse stedentrip met je vriendinnen
Sluiten