Renée
Renée | LinkedIn Life 28 jul 2018

7 perfecte bestemmingen voor een stedentrip in Europa met de meiden

Er is niets leukers dan met je vriendinnen heerlijk een paar dagen op stedentrip gaan. Hebben jullie wel ideeën, maar nog geen plannen? Beautify deelt zeven perfecte bestemmingen in Europa met je.

Stedentrip in Europa

Op vakantie gaan betekent niet meteen dat jullie Europa moeten verlaten. Een stedentrip is namelijk een hartstikke goed idee als je bijvoorbeeld een weekendje weg wilt. Pak je notitieblok er maar bij, deze plekken wil je bezocht hebben.

1. Barcelona

Barcelona is een prachtige stad. Vergeet daarom de Sagrada Familia niet en zet ook deze tien hotspots op je lijstje.

10 dingen die je echt wil doen als je op stedentrip gaat naar Barcelona

2. Praag

Een bestemming die niet in dit rijtje met stedentrips mag ontbreken is Praag. Je eet en drinkt er super goedkoop, de stad is mooi, de mensen zijn vriendelijk en het is relatief dichtbij huis. Genoeg redenen om te gaan.

3. Berlijn

Een stedentrip naar Parijs is romantisch, maar Europa heeft nog zoveel meer te bieden. Zoals Berlijn. Als je houdt van een stad met een flinke geschiedenis is dit een goede plek voor jou. Oh, en er zijn fantastische feestjes.

4. Lissabon

Het zonnige Lissabon in Portugal is dé stedentrip als jullie ultieme zonaanbidders zijn. Hier zit het met de zonuren wel goed namelijk.

En pssst: het is ook nog eens een hartstikke betaalbare bestemming, zodat er meer geld overblijft voor een paar kannen sangria.

5. Porto

Vraag iemand om een leuke stad in Europa op te noemen en het antwoord is vaak Porto. De stad in het noordwesten van Portugal is een prima uitvalsbasis om een paar dagen met je vriendinnen door te brengen.

6. Londen

Wie naar Londen gaat komt al snel tot de conclusie dat dit wel één van je lievelingssteden in Europa moet zijn. Alleen daarom is het een goed idee om een stedentripje naar het westen te boeken.

Bezoek dan meteen de volgende hotspots:

7 redenen waarom je à la minute naar Londen wil

7. Krakau

Wil je echt op de centjes letten? Overweeg dan om een stedentrip naar Krakau te boeken. Een biertje kost hier gemiddeld 1,80 euro, dus dan weet je dat je een goedkope bestemming hebt gevonden.

Reageer op artikel:
7 perfecte bestemmingen voor een stedentrip in Europa met de meiden
Sluiten