Isis van Graas
Isis van Graas Travel 5 jul 2019

5 redenen waarom een stedentrip naar Milaan met je vriendinnen op je bucketlist hoort

Milaan is een van de mooiste steden van de wereld en ook nog eens best wel dichtbij. De meest stijlvolle inwoners, lekkerste koffie en mooiste straten vind je in Milaan, dus pak snel je agenda erbij want hier wil je naartoe met je vriendinnen.

Binnenkort al een tripje naar Milaan op de planning staan met de meiden? Heel goed, want deze mini-vakantie met je leukste vriendinnen ga je nooit meer vergeten.

Lees ook: In voor een romantische vakantie? Deze bestemmingen zijn zo mooi dat je niet naar huis wil

Op reis naar Milaan met je vriendinnen

Naast de modeliefhebbers in overvloed, hebben we het al gehad over de Italiaanse jongens? Want die zijn er ook en daar zijn we maar wat blij mee. In de avond is er in Milaan ook genoeg te doen, dus neem vooral je meest feestelijke outfits mee.

Stedentrip Milaan

1. Flaneren over de mooiste straten

Ben je al een keer naar deze stad geweest? Dan weet je precies waar we het over hebben. Op ieder hoekje van elke straat vind je een Italiaans café met de lekkerste koffie. Doordat de appartementen al een lange tijd geleden gebouwd zijn, heeft elke straat veel sfeer en wil je overal een foto van maken.

2. Het heerlijke eten

Nog even terug naar de Italiaanse cafés, want daar kan je niet alleen de lekkerste koffie nuttigen, maar ook de lekkerste lunchgerechten bestellen. Discussies tussen de meiden over lunchplekken zijn verleden tijd, want ze zitten letterlijk overal.

STedentrip Milaan

3. Raak geïnspireerd

Al het moois om je heen zorgt ervoor dat je anders naar dingen gaat kijken. Of dat nu gebeurt tijdens een bezoek aan een museum of tijdens een kleine break in een van de prachtige stadstuinen: deze stad zit vol inspiratie voor jou en je favoriete girls.

4. De Italiaanse jongens

Oh la la, de Italiaanse jongens kunnen er wat van. Alleen de taal die ze spreken laat ons al smelten. Wie in jullie vriendengroep gaat er sowieso zwichten voor een van deze jongens die deze stad rijk is?

stedentrip Milaan

5. Het allerbelangrijkste: winkelen

Natuurlijk is winkelen in iedere wereldstad een echt avontuur, maar in Milaan is het dubbel zo leuk. In elke wijk zijn andere winkels te vinden, zowel designer als betaalbare boutiques. Er zitten ook veel onontdekte pareltjes verstopt in de zijstraatjes, dus het is altijd een verrassing waar jullie terecht komen.

Lees ook: Slapen in deze boomhut en de alpaca’s als huisdier hebben is het enige wat je nog wil deze zomer

Reageer op artikel:
5 redenen waarom een stedentrip naar Milaan met je vriendinnen op je bucketlist hoort
Sluiten