Steel deze make-up tips van celebs om er precies zo uit te zien als zij

Celebrities zien er meestal tiptop uit, maar hebben regelmatig een heel team van mensen achter zich aanlopen om ervoor te zorgen dat dat zo is. En ook niet te vergeten: het ontbreekt ze niet aan geld. Nu hebben wij deze dingen waarschijnlijk niet altijd tot onze beschikking. We kunnen daarentegen make-up tips van ze stelen om ervoor te zorgen dat we hetzelfde gorgeous effect bereiken.

Zo houden ze hun make-up perfect

Als celeb kan je natuurlijk niet compleet verzorgd naar een première van een film gaan, en eruit komen alsof je een hele avond hebt doorgehaald. Om hun make-up de hele avond perfect te laten zitten gebruiken ze een primer. Ook sprayen ze hun gezicht in met fixing spray wanneer ze klaar zijn met het aanbrengen van make-up. Zo blijft alles de hele avond perfect zitten, zonder uit te lopen.

Lipstick aanbrengen als een pro

Om de perfect gestifte lip van de celebs te creëren, breng je een felle kleur lipstick voorzichtig aan op het middelste gedeelte van je lippen. Vervolgens blend je de kleur uit naar buiten, met een kwastje of je vingers. Voor een optimaal effect breng je een lippenbalsem of nude lipstick aan over het geheel.

Neutrale look voor overdag

Wanneer de paparazzi een beroemdheid ziet shoppen of boodschappen doen, zien ze er tóch altijd goed uit. Dat komt omdat hun day-time look nooit uit veel make-up bestaat, maar alleen uit de hoognodige dingen. Een neutraal gezicht met een beetje foundation, oogschaduws in aardetinten en een likje mascara. Less is more.

Elk haartje zit even perfect

Nooit, maar dan ook nooit zie je een a-list celeb met onverzorgde wenkbrauwen. Je wenkbrauwen vormen je gezicht en dan kan je oogmake-up nog zo mooi zitten, maar dan gaat alle aandacht naar je wenkbrauwen. Houd ze bij en epileer.

Scrub voor een stralende huid

Voor een belangrijke avond scrubben beroemdheden hun huid zodat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit geeft een prachtige glow die wordt afgemaakt met een highlighter.

Reageer op artikel:
Steel deze make-up tips van celebs om er precies zo uit te zien als zij
Sluiten