Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 27 jul 2018

We hebben bewijs! Dankzij deze foto weten we of Gelina en Stefano van Temptation Island VIPS nog samen zijn

Zelfs de relatie van Gelina en Stefano begint kleine scheurtjes te vertonen nu Stefano lijkt te vallen voor de versiertrucs van Zwaantje. Nadat Stefano al tegen zijn vriendin loog over zijn verleden met Danique hebben we Gelina al regelmatig zien huilen. Ahhh.

Het einde van Temptation Island VIPS is in zicht en wij vragen ons af welke koppels hier samen sterker uit gaan komen. De vier vrouwen zijn diep teleurgesteld in hun mannen die eigenlijk geen flauw idee hebben wat ze nou precies verkeerd doen.

Stefano en Gelina

Er waren helaas niet genoeg BN’ers (van eerdere seizoenen) gestrikt voor het programma waardoor er nog een onbekend koppel werd toegevoegd: Stefano en Gelina. In de intro maakte Gelina meteen duidelijk dat alcohol echt een boosdoener is voor Stefano dus dat hij daar maar beter vanaf kan blijven.

Champagne shower

Stefano daarentegen denkt daar anders over en bedolf in aflevering 8 de verleidsters onder een heuze champagne shower. De beelden werden uiteraard in het derde kampvuur aan Gelina getoond en zij is teleurgesteld in zijn gedrag.

Al helemaal nadat Donny, Ruud en Stefano dachten zonder zenders over de verleidsters te praten en alles tóch is opgenomen.

Zijn ze nog samen?

Een oplettende Temptation Island VIPS-kijker heeft voor ons het verlossende antwoord weten te vinden op de vraag of Stefano en Gelina nog steeds een stelletje zijn.

Jaaaa, ze zijn met z’n tweetjes gespot op het Summerpark Festival. Dat betekent maar één ding: echte liefde.

Reageer op artikel:
We hebben bewijs! Dankzij deze foto weten we of Gelina en Stefano van Temptation Island VIPS nog samen zijn
Sluiten