Renée
Renée | LinkedIn Life 9 aug 2018

HOU OP! Stefano liegt compleet tegen Gelina over seks met Zwanetta

Huilen. We hebben er geen andere woorden voor. Heb je aflevering 11 van Temptation Island VIPS gezien? Dan weet je precies waar we het over gaan hebben. Stefano, Gelina en het kampvuur.

Aflevering 11 wordt super spannend. In deze aflevering van Temptation Island VIPS zien de koppels elkaar weer ná twee weken. Een moment waarop iedereen – behalve Niels en Rosanna – naar uitkijkt.

*Let op: wil je geen spoilers? Lees dan niet verder*

Stefano liegt over seks met Zwanetta

De mega plottwist is dat ze dus sámen kampvuurbeelden gaan bekijken van de dream date. Dat zag Stefano waarschijnlijk niet aankomen.

Tijdens de dream date had hij seks met Zwanetta en dit was zijn kans om het op te biechten aan Gelina. Wat doet de beste man? HIJ LIEGT.

Kijk:

De hereniging van de koppels

OMG!! Stefano doet alsof er niks is gebeurd met Zwanetta! 😨

Geplaatst door Temptation Island RTL op Donderdag 9 augustus 2018

Holy sh*t! Stefano heeft seks met verleidster Zwanetta op de dreamdate

Stefano’s reactie in aflevering 11 van Temptation Island VIPS

‘Wat er nu is gebeurd bij Temptation is dat ik met Zwanetta heel veel ben omgegaan. Ik heb haar gewoon beter leren kennen op een bepaalde manier.’ Uhu.

Om vervolgens te zeggen dat hij niet met haar in één bed heeft geslapen. ‘En dat ga je ook gewoon zien. Uit respect naar jou toe.’

Welk respect, Stefano? Hij ontkent dat hij Zwanetta gezoend heeft. Hij ontkent dat er sprake was van seks. Stefano zegt alleen dat er ‘dingen zijn gebeurd’. Sorry, maar wat staat hij hier nu voor paal zeg.

Temptation Island VIPS aflevering 11 kijken

Bekijk de hele aflevering nu op Videoland. Er komt namelijk bewijsmateriaal nadat Kaj aan Stefano vraagt of hij compleet eerlijk is tegen Gelina. Ahhhh. Arme meid.

Heeft hij toch spijt?

Stefano heeft spijt van zijn avontuurtjes en biedt zijn excuses aan

Reageer op artikel:
HOU OP! Stefano liegt compleet tegen Gelina over seks met Zwanetta
Sluiten