Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 juni 2018

Juicy! Stefano heeft al eens iets gedaan met een Temptation Island VIPS verleidster

De makers van de VIP-versie van Temptation Island weten het eerste seizoen wel super ongemakkelijk te maken. Niet alleen keert verleider Alex terug om het Niels en Rosanna moeilijk te maken, ook de onbekende Stefano komt een oude bekende tegen.

Stefano is namelijk niet altijd even braaf geweest tijdens zijn relatie met Gelina. En daar heeft vooral zij het moeilijk mee. Des te meer reden om zijn trouw te bewijzen in Temptation Island VIPS. Maar of dat gaat lukken…

De oude bekende van Stefano in Temptation Island VIPS

Stefano en Gelina waren het eerste koppel in aflevering 1 die kennismaakten met de verleidsters. De roodharige op links kwam vooral hém bekend voor. Danique was namelijk degene waarmee hij een avontuurtje beleefde toen het even uit was met Gelina.

We weten niet hoe avontuurlijk het avontuurtje was vóór Temptation Island VIPS. De beste man doet er namelijk enorm cryptisch over. Eerst was er echt niks gebeurd en sliepen de twee alleen samen. Daarna gaven ze toe dat er inderdaad gezoend was. Maar wie zegt dat het hierbij is gebleven?

Echte temptation

In de eerste aflevering blijft er nog een gepaste afstand tussen de twee voormalige… ja, hoe kun je ze eigenlijk noemen? Maar je snapt dat het slechts een kwestie van tijd is voor er meer gebeurt. Je snapt dat dit géén fijn eerste kampvuur wordt voor Gelina.

AHHHH. Het is nu al spannend. Wil je weten wat je in de eerste aflevering hebt gemist? Check het dan hier.

En kijk hier ons video review (inclusief te gek Bingo spel):

Reageer op artikel:
Juicy! Stefano heeft al eens iets gedaan met een Temptation Island VIPS verleidster
Sluiten