Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 24 sep 2020

Babynieuws: boerin Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw verwachten hun eerste kindje

Voor degene die Boer zoekt Vrouw op de voet heeft gevolgd, weet maar al te goed wie Steffi en Roel zijn. De twee werden verliefd en Steffi koos aan het einde van het seizoen voor haar liefde Roel. Nog steeds zijn ze happy together, wonen ze al een tijdje samen én is hun eerste kindje op komst.

Feest, want er is dus weer een ‘Boer zoekt Vrouw’-baby op komst!

Steffi en Roel

Op de website van Boer zoekt Vrouw kondigde boerin Steffi het blije nieuws aan. Zo zei ze dat Roel en zij dolgelukkig zijn en dat alles heel goed gaat. Het dolgelukkige koppel heeft de 20-wekenecho gehad en ze weten nu dat het een meisje wordt.

Het viel hen ook al op dat hun dochtertje bovengemiddeld lange benen heeft. Maar Steffi vond dat helemaal niet gek aangezien Roel en zij ook de kleinste niet zijn.

Kwaaltjes

De eerste paar maanden had de boerin veel last van misselijkheid. Zo zei ze dat ze echt kotsmisselijk was aan het begin. Maar de hengstenhouder heeft dat er graag voor over, want volgens haar is dit natuurlijk geen zinloos ziek zijn. En zo is het maar net, Steffi.

Wat wordt de babynaam..

En wat komt er kijken bij babynieuws? Juist ja, een babynaam. Ze kunnen nu gaan nadenken over de namen en het maken van een kinderkamer. Steffi vindt eigenlijk dat de baby gewoon Yvon moet heten. Zonder het programma was de baby er namelijk niet geweest. Toch zijn ze daar nog niet helemaal over uit. Wij zijn erg benieuwd.

Instagram Steffi

Naast het feit dat Steffi, Yvon en het Boer zoekt Vrouw-team onwijs bedankt, wil ze graag nog wat kwijt. De boerin geeft ook een kleine winstwaarschuwing aan een grote bierbrouwer. ,,Sorry Heineken voor de flinke omzetdaling dit jaar, maar niet getreurd. I’ll be back.

Lees ook: Champignonboerin Michelle en Maarten gaan trouwen (géén coronahuwelijk)

Reageer op artikel:
Babynieuws: boerin Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw verwachten hun eerste kindje
Sluiten