Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 22 december 2017

8 x waarom we zo van sterke mannen houden

Zucht.. wat zijn sterke mannen toch óntzettend aantrekkelijk. Je vriendlief beschermt je met zijn brede schouders en armen en is een echte man-man in bed. Knijp jij maar in je handjes als je zo'n sterke, gespierde man aan de haak hebt geslagen.

1. Je voelt je vrouwelijker

Doordat je lover zo sterk en gespierd is voel jij je vrouwelijker. Het verschil tussen man en vrouw is duidelijk nog groter waardoor jij je sexier dan ooit voelt. Als je met hem over straat loopt voel je je echt het meisje naast die grote man van je.

2. Hij kan je beschermen

Als er ooit iets vreselijks gebeurt of als er simpelweg iemand je een beetje lastig valt hoeft hij maar op te staan en iedereen is weg. Zijn grote voorkomen is vaak al genoeg om anderen weg te houden. Dat maakt je stiekem ook best wel een beetje trots.

3. Handig in huis

Jouw lover kan álles tillen. Komt er een nieuwe keuken in huis? Hij tilt het keukenblad wel even omhoog. Of als je vraagt of hij je gigantische kledingkast wilt verplaatsen naar de andere kant van de kamer doet hij dit zonder al te veel moeite. Het is niet alleen handig maar ook charmant.

4. Hij kan lekker met je ‘gooien’ in bed

Ahum, ja dat vinden veel vrouwen wel fijn. Tuurlijk is hij de allerliefste in bed en zal hij je altijd zo teder mogelijk behandelen. Maar het is wel fijn dat hij je met één arm op tilt en je op bed ‘gooit’. Echt waar, we vinden het ontzettend sexy. Daarnaast is er met een beetje stevige seks niets mis mee toch?

5. Ze hebben veel sex-appeal

Als hij in zijn boxershort rondloopt is er niets sexier dan de ‘v’ die hij op zijn onderbuik heeft lopen. Of die mooie grote schouders, of zijn gespierde benen of zijn rug. Eigenlijk ziet alles er lekker uit. Je kan hem wel opeten zo sexy.

6. Het ziet er mannelijk uit

Naast dat jouw vriendlief veel sex-appeal heeft is het ook mannelijk. Gespierde grote mannen zien er gezond uit en kunnen alles. Dit is al eeuwenoude aantrekkingskracht waar wij vrouwen nog steeds voor vallen. Net zoals hij onze ronde borsten of billen mooi vindt.

7. Je mag altijd op zijn rug of schouders

Als je moe bent tijdens een festival of misschien net iets te veel hebt gedronken tilt hij je op. Hij legt je over zijn schouder of je springt op zijn rug. Uiteraard zal hij niet klagen dat het zwaar is, want jouw man is een sterke man.

8. Hij is alles behalve lui

Sterk word je niet zomaar. Jouw lover is ook niet sterk geboren. Of nou ja, tuurlijk zit het een beetje in zijn genen maar ook hij moet er hard voor werken. Grote kans dat hij de nodige uurtjes in de sportschool doorbrengt. En dat getuigt van doorzettingsvermogen en een actieve houding. En geen enkele vrouw houdt van een lapzwans toch?

Benieuwd naar wat mannen écht in bed willen?

#5 dirty talk vind hij helemaal het einde. Klik op de foto om achter alles te komen wat hij nog meer wil in bed:

Reageer op artikel:
8 x waarom we zo van sterke mannen houden
Sluiten