Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 22 okt 2017

Aan alle gebroken harten: Als je door een pijnlijke break-up gaat, kom je er altijd sterker uit

Het einde van een relatie is nooit makkelijk, of jullie nu drie maanden of drie jaar met elkaar gingen. De eerste weken heb je waarschijnlijk nergens zin in en zit je nog op ieder moment van de dag met hem in je hoofd. Maar na een tijdje ben je weer de oude jij, sta je sterker in je schoenen dan ooit en kun je de wereld weer aan. Alleen.

In het begin dacht je dat jullie helemaal voor elkaar gemaakt waren, maar op het eind bleek dat toch niet helemaal zo te zijn. Misschien verschilden jullie wel meer van elkaar dan jullie dachten of misschien waren de sparkles wel sneller weg dan je gehoopt had.

De eerste weken kom je maar met moeite je bed uit. Je hebt nergens zin in en denkt dat er geen andere mannen bestaan zoals hij. Alles om je heen doet je steeds weer aan hem denken. Soms denk je zelfs dat je nooit over hem heen zal komen.

Maar het kan. Het duurt even, maar na een tijd heb je weer zin om dingen met vriendinnen te gaan doen en om te gaan daten met andere mannen. Ze lijken zelfs niet meer op je vorige lover. Het leven wordt beter en beter.

En weet je waarom? Je hoeft dagjes uit met je vriendinnetjes niet meer te missen ook je familie zie je meer. Bovendien voel je je na een tijdje steeds zelfverzekerder en sterker dan ooit tevoren. Je kan de wereld weer aan, met een grote lach op je gezicht.

Dat je na een heftige break-up misschien wel beter dan ooit in je vel zit, heb je allemaal aan jezelf te danken. Uiteindelijk weet je dat het beter is om iets los te laten waar je verdrietig van wordt. En als je dat loslaat, kun je ook weer open staan voor alle andere mooie dingen in het leven.

Bovendien wil je zelf weer gelukkig zijn en ga je er alles aan doen om dat te bereiken. Dat zorgt ervoor dat je bepaalde keuzes in je leven maakt die je dichter bij dat doel brengen. En als je er eenmaal bent, voelt dat fantastisch. Je kan het en het is je gelukt.

Vergelijk het met het behalen van je diploma. Je doet je best omdat je het papiertje graag wil halen. En als je het eenmaal gehaald hebt, voel je je on top of the world. En zo gaat dat met ieder doel die je bereikt in je leven.

Niet opgeven is de key en gelukkig zijn is het succes. Ook jou gaat het lukken om weer volop van het leven te gaan genieten. Neem alle tijd die nodig hebt, maar blijf je doel in zicht houden. Je wordt er alleen maar sterker en gelukkiger van.
Strong independent women rule.

Even op vakantie na een break-up is ook geen verkeerd idee: Naar deze 5 steden wil je reizen als je net een break-up achter de rug hebt

Reageer op artikel:
Aan alle gebroken harten: Als je door een pijnlijke break-up gaat, kom je er altijd sterker uit
Sluiten