Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 24 december 2017

Oef! Dit is de sterkste gin die we ooit hebben gekend

De feestdagen zijn aangebroken, tijd voor drank. Een goed glas gin tonic kan echt prima zo in de winter. En als 'ie wat jou betreft nog wel een tikkeltje sterker mag, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben zojuist de sterkste gin ooit gevonden.

De sterkste gin is hier

Waarschijnlijk heb je aan een glas G&T met deze variant wel genoeg, want deze gin is niet zomaar gin. Het is de sterkste die we ooit gekend hebben. Strane London Dry Gin bevat namelijk maar liefst 76% alcohol. Hoe je dat overleeft, is de vraag. Waarschijnlijk is één glaasje he-le-maal prima en voel je je daarna voldaan of draaierig op je benen.

Van de prijs van deze fles zul je wellicht een beetje chrikken. Het is namelijk geen koopje. Dat kan ook bijna niet anders, als er zoveel alcohol in zit. Voor 58 pond, zo’n 65 euro, issie van jou. Maar hey, dan heb je ook wat.

Cheers

Aan de andere kant is die prijs niet zo erg, want na een klein nipje heb je al genoeg. Je kunt er in elk geval een hoop gin tonics van maken en legendarische avonden met je girlsquad beleven. Cheers.

En als je dan toch geen genoeg kunt krijgen van gin: Lekkerder kan niet: Deze cheesecake met gin verovert het internet

Pretty 52

Reageer op artikel:
Oef! Dit is de sterkste gin die we ooit hebben gekend
Sluiten