Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Gezondheid 10 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Sterren zweren bij deze absurde tips om gewicht te verliezen

De meesten van ons zijn vast jaloers op de curves van Beyoncé of de benen van Jessica Alba. Sterren zijn al lange tijd (en nog steeds) een boegbeeld voor veel vrouwen. Maar wat zijn nu precies hun eetgeheimen? Shh. Wij hebben de (ietwat absurde) antwoorden.

  1. In 2006 ging Beyoncé op het ‘Master Cleanse Diet’ waarbij ze alleen nog maar dronk. Ze deed dit om zich voor te bereiden op haar rol voor de film Dreamgirls. Ze verloor hiermee maar liefst 10 kilo. Wat ze dronk? Voornamelijk water met citroen en cayennepeper.
  2. Marilyn Monroe begon haar dag altijd met twee rauwe eieren, gemixt met warme melk. Ze skipte lunch, en at voor het avondeten geroosterde lever, biefstuk of lam. Als dessert nam ze vaak een hot-fudge sundae ijscoupe. Blijkbaar was dit ritueel erg effectief, aangezien veel mensen Marilyn’s lichaam bestempelde als ‘perfect’.
  3. Nadat ze was bevallen, stopte Megan Fox direct met het eten van koolhydraten: ‘Ik stopte met brood eten en dat soort koolhydraten. Geen crackers, pretzels en chips meer’.
  4. Jessica Alba bevestigde dat ze een korset heeft gedragen na de bevalling van haar kindje in 2011: ‘Ik droeg een corset dag en nacht, voor drie maanden lang. Het was wreed’.
  5. Actrice Natalie Portman verloor 10 kilo voor haar rol in Black Swan. Dit kreeg ze voor elkaar door alleen maar amandelen en wortels te eten.
  6. Reageer op artikel:
    Sterren zweren bij deze absurde tips om gewicht te verliezen
    Sluiten