Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 22 jan 2018

Nice! Dit zegt het sterrenbeeld van je crush over hoe hij in een relatie is

Er is eindelijk een man in je leven waar je meer van wil weten. Dates volgen elkaar in een rap tempo op en je ziet het al helemaal voor je om met hem samen te zijn. Maar hoe zou hij zijn als jullie echt een relatie zouden krijgen?

Het is niet nodig om je daar dagenlang druk over te maken. Het sterrenbeeld van je crush verklapt namelijk al het antwoord op die vraag. Check zijn sterrenbeeld even en lees hieronder hoe hij zich zal gedragen in een relatie.

Ram

En man die Ram is, is sterk, onafhankelijk en voelt zich een man met een hoofdletter M. Klinkt als heerlijke eigenschappen toch? Maar tegelijkertijd kan hij overbezorgd, snel verveeld en ongeduldig zijn. Als je maar niet ieder week gaat Netflixen, dan komt het helemaal goed tussen jullie.

Stier

Als je een romantisch boy wil die tegelijkertijd betrouwbaar en geduldig is, dan hopen we voor je dat je crush Stier als sterrenbeeld is. Hij is wel iemand die vast blijft houden aan zijn mening en niet zo snel om te praten is. Als je dat niet erg vindt, dan zijn jullie absoluut een perfect match.

Steenbok

Een Steenbok is kieskeurig wat vrouwen betreft. Hij date niet zomaar met jan en alleman. Verder is hij geduldig, emotioneel stabiel en ambitieus. Net zoals alle mannelijke Stieren, is ook de mannelijke Steenbok eentje die wat koppig is. Als je daarmee overweg kunt, dan zouden jullie zomaar eens een geweldige relatie tegemoet kunnen gaan.

Weegschaal

Geen zin in ruzies in je relatie? Natuurlijk niet. Als je crush Weegschaal is, dan probeert hij die ook zoveel mogelijk te voorkomen. Ook is hij een romanticus in de dop en kan het zomaar eens zijn dat er rozenblaadjes in jouw huis te vinden zijn. Maar de keerzijde is dat hij ook naar andere vrouwen toe flirterig over kan komen. Niet geschikt als je snel jaloers bent.

Schorpioen

Misschien heb je het al gemerkt als je een Schorpioen date; dit sterrenbeeld wil alles van je weten. Er zal niks zijn dat hij niet weet. Verder is dit sterrenbeeld wild, gepassioneerd en voor niets bang. Chill als je weer een spin in je huis tegenkomt. Verder is het een sterrenbeeld die niet met zich laat sollen.

Tweelingen

Tweelingen zijn avontuurlijk en zitten vol verrassingen, misschien heb je dat al gemerkt. Verder houdt hij van een onregelmatig leven waar niets vast staat en kan hij nog wel eens een andere persoonlijkheid laten zien. Niet zo fijn als je het maar met één persoonlijkheid van hem kan vinden.

Kreeft

Als er één sterrenbeeld is dat weet wat echte liefde is, dan is het wel een man met het sterrenbeeld Kreeft. Hij zal je niet snel huilend of boos achterlaten en met zijn vrienden op pad gaan. Hij vindt zijn vriendin en zijn familie misschien nog wel belangrijker dan zijn vrienden. Daarbij is hij misschien wel wat emotioneler dan dat jij bent.

Maagd

Maagden zijn ambitieus en werken hard. Hij verwacht dan ook van jou dat jij hem daarbij steunt. Hij is een perfectionist in hart en nieren en stiekem hoopt hij ook een beetje dat zijn girl zo is. Als chaos jouw tweede naam is, dan is het misschien niet zo’n goed idee om verder te daten met hem.

Boogschutter

Boogschutters zijn mannen van eerlijkheid en optimisme. Als ze een relatie met jou aangaan, dan zijn ze serieus en zetten ze dat op de eerste plek. Wat niet zo’n goede eigenschap is? Dat hij heel ongeduldig kan zijn. Overhaast alles daarom vooral niet als jij er nog niet aan toe bent, ook al dringt hij er misschien zo op aan.

Waterman

Een Waterman zal meer om jou geven dan om zichzelf. Hij is echt een mensenmens en iedereen zal hem wel leuk vinden. Communiceren is zijn grootste talent, dus je hoeft niet meer te vissen naar het antwoord op de vraag hoe hij zich voelt. Hij zal het je gewoon vertellen. Maar hij kan ook zorgen voor onrust en kan snel uitgekeken zijn op iemand. Hm, minder.

Vissen

Als je crush Vissen als sterrenbeeld heeft, dan kun je erop rekenen dat hij loyaal, toegewijd en gepassioneerd is. Vissen zullen je niet snel de rug toekeren en ze zijn al blij met de kleinste dingen in het leven. De keerzijde is dat Vissen al snel denken dat het gras groener is aan de andere kant. Ze zijn altijd op zoek naar iets beters.

Leeuw

Een Leeuw zal je altijd en overal beschermen. Als iemand je aanraakt, dan is die persoon nog lang niet jarig. Als ze eenmaal voor iets gaan, dan gaan ze er ook echt voor de volle 100 procent voor. Wat ze dan wel weer hebben, is dat ze soms wel erg zelfverzekerd van zichzelf zijn. En ook een beetje eigenwijs.

En? Tevreden met het antwoord?

Reageer op artikel:
Nice! Dit zegt het sterrenbeeld van je crush over hoe hij in een relatie is
Sluiten