Zara Bircan
Zara Bircan Love 30 jan 2020

De date die het beste bij je lover past gebaseerd op zijn of haar sterrenbeeld

Geen enkele partner is hetzelfde, de één romantischer of avontuurlijker dan de ander. Maar sommige lovers hebben niet zoveel met een fijn avondje voor de buis. Benieuwd naar welke plek jouw date je meeneemt? Check dan snel het sterrenbeeld.

Omdat ieder sterrenbeeld andere karaktereigenschappen heeft, past er weer een ander type date bij hem of haar. Lees hieronder wat je ervan kunt verwachten.

De perfecte date op basis van je sterrenbeeld

Benieuwd naar welke plek jij wordt meegenomen op date? Zoek dan het juiste sterrenbeeld op en kom erachter.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram kan erg fanatiek zijn en houdt wel van een spelletje. Jouw Ram neemt je mee naar een spelletjescafé en laat je alle kanten van valsspelen tot samenwerken zien. Reken er maar op dat geen enkel moment saai is met deze persoon aan je zijde.

Stier (20 april – 20 mei)

Een Stier neemt jou mee op een rustige date om je beter te leren kennen. Ga dus maar uit van een rustige, comfortabele middagdate met een Stier. Waarschijnlijk word je meegenomen naar een lievelingscafé. Een kopje koffie kan er zeker mee door zolang een Stier maar tegenover jou zit.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Een Tweelingen neemt jou het liefst mee naar een arcadehal. Waarom kiezen uit allerlei activiteiten, als je ze ook allemaal op één plek kunt doen? Jij bent sowieso helemaal verliefd op je date nadat jullie je dag hier samen hebben gespendeerd.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Is je nieuwste lover een Kreeft, dan staat jou een leuke date in een kattencafé tegemoet. Een simpele en toch nog onvergetelijke date. Een Kreeft wil jou graag leren kennen en laat gelijk zijn/haar zorgzaamheid zien. Na deze date groeit jouw liefde voor zowel katten als je nieuwe Kreeft-lover.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw laat je graag zien hoe geweldig hij/zij is en wil graag een festival met jou bezoeken. Zo zie je ook gelijk hoe de rest van de wereld ook houdt van je Leeuw. Onweerstaanbaarder kan haast niet.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Date je een Maagd, dan word je meegenomen naar de lekkerste restaurantjes. Een Maagd wil jou graag in een sociale omgeving zien, maar praat vooral heel graag met je. Bestel dus maar alvast een fles wijn.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als je een Weegschaal je volgende date-plek laat kiezen (want ja, dat kunnen ze), neemt de Weegschaal je het liefst mee naar een escape room om je beter te leren kennen én om te zien of je een goed team vormt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen staat open voor nieuwe avonturen en wil jou graag meenemen om te lasergamen. Laat je spanning afnemen en maak plaats voor adrenaline op dates met een Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Is je nieuwste lover een Boogschutter, reken dan maar op een relaxte date. Een Boogschutter neemt jou maar al te graag mee naar een poolbar en laat alle sterkste punten aan je zien. Als je hierna nog niet verliefd bent, weten wij het ook niet meer.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Date je een Steenbok, leun dan maar achterover in je stoel, want zij houden dates graag traditioneel. Jouw date heeft in ieder geval al bioscoopplekken voor je gereserveerd. Maak je klaar voor een knusse, simpele date.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een Waterman is een geweldige persoon om te daten, maar is eerst voorzichtig en doet rustig aan. Jouw Waterman wil het liefst eerst in een bos of park met je wandelen. Zo ligt de focus niet alleen op jullie, maar ook op de rustgevende omgeving.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een Vissen neemt jou mee naar de dierentuin op jullie date. Een Vissen raakt graag gefascineerd door andere wezens en laat jou graag alles zien. Zo kom je gelijk op allerlei onderwerpen en praat je je hele date enthousiast door.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De date die het beste bij je lover past gebaseerd op zijn of haar sterrenbeeld
Sluiten