Renée
Renée | LinkedIn Love 26 juni 2019

Waarom meisjes met het sterrenbeeld Kreeft de allerliefste vriendinnen zijn

Hallo Kreeft, jouw maand is aangebroken. Het is hoog tijd om te vieren dat je nog een jaar ouder mag worden. Des te meer reden hebben we om jou nu in het zonnetje te zetten. Want weet je dat je hartstikke lief bent en dan mensen in hun handen mogen knijpen met jou als vriendin aan hun zijde?

Kreeft is namelijk een top sterrenbeeld en dat mag iedereen weten. Niet alleen vieren we je verjaardag deze maand, maar ook dat je zo’n fantastische persoonlijkheid hebt.

Waarom meiden met het sterrenbeeld Kreeft lief zijn

Waarom meiden met het sterrenbeeld Kreeft lief zijn leggen we hieronder piekfijn voor je uit. Steek deze complimenten maar in je zak:

1. Je bent lief voor iedereen

Liefdevol zijn is iets wat van nature in je zit. Of je nu je beste vriendin spreekt of iemand aanspreekt op straat, je weet dat je met aardig zijn heel ver komt. Daarom benader je iedereen op een fijne, positieve manier. Precies een van de redenen waarom mensen zo graag met je omgaan.

2. Je beschermt alle mensen die dierbaar voor je zijn

Denk maar niet dat iemand bij jou slecht hoeft te praten over je vriendinnen. Een goede eigenschap van jou is dat je heel beschermend bent. De mensen die jou dierbaar zijn bescherm je met heel je hart. Super lief.

3. Je vindt het fijn om mensen om je heen te hebben

Je gaat heel goed op het samen zijn met mensen die belangrijk zijn voor je. Je bent een tikkeltje afhankelijk van hen en hun aandacht. Je neemt je relaties nooit voor lief en doet er daarom alles aan om goed te zijn voor iedereen om je heen.

Etentje? Jij bent de gastvrouw. Willen de meiden een drankje doen? Jouw bank is beschikbaar. Jij bent de vriendin die altijd iets wil doen als iemand iets oppert in de groepchat.

4. Je bent heel creatief

De Kreeft heeft een creatieve geest en je vindt het fijn om dit te delen met anderen. Je bent een mensen-mens, dus een hobby in je eentje uitoefenen is niets voor jou. Nee, liever omring je jezelf met mensen die dezelfde creatieve geest hebben zoals jij.

5. Je hebt een groot inlevingsvermogen

Mensen komen graag naar jou met hun problemen, omdat ze weten dat je een groot inlevingsvermogen hebt. In plaats van hen te (ver)oordelen, reageer je juist lief en bied je steun. Nog een reden waarom mensen graag in je buurt zijn.

Meer lezen of het sterrenbeeld Kreeft:

Reageer op artikel:
Waarom meisjes met het sterrenbeeld Kreeft de allerliefste vriendinnen zijn
Sluiten