Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 27 juni 2018

Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft de zorgzaamste vriendinnen zijn

Is jouw beste vriendinnetje een Kreeft? Lucky you. Dan heb je namelijk een super trouwe vriendin aan je zijde die letterlijk altijd voor je klaar staat. Niemand anders kan zich beter in jou verplaatsen dan zij. En als jij liefdesverdriet hebt staat zij als eerste voor je deur om je op te vrolijken.

Ze weet jou altijd op te vrolijken en kookt voor je als je ziek bent. Eigenlijk is ze een beetje je tweede moeder en dat vindt jij best wel fijn. Dit is waarom jouw vriendinnetje met het sterrenbeeld Kreeft de áller zorgzaamste is:

Behulpzaam

Kreeften staan erom bekend dat ze super zorgzaam zijn. Het worden ook wel de ‘verzorgers’ van de dierenriem genoemd, zeker als het gaat om mensen die dicht bij ze staan.

Betrouwbaar

Als je eenmaal vriendinnen bent met een Kreeft, ben je dat voor het leven. Loyaliteit staat hoog in het vaandel en je kunt het bijna niet verpesten. Vriendschappen onderhouden is geen enkel probleem voor vrouwen met dit sterrenbeeld. Once a bestie, always a bestie.

Moederinstinct

Vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft zijn geboren moeders. Niet voor niks dat ze zo zorgzaam zijn, dat heeft alles te maken met hun moederinstinct. Als je belangrijk voor haar bent zal ze onvoorwaardelijk veel van je houden, en ja dan doet ze ook alles voor jou.

Goed gevoel geven

Kreeften weten als geen ander hoe ze iemand een goed gevoel moeten geven. Het maakt ze heel erg blij om anderen een goed gevoel te geven en ze zullen niet stoppen met lachen tot de ander ook weer lacht. Een vriendinnetje met het sterrenbeeld Kreeft is de eerste die je moet bellen als je ergens mee zit.

Luisterend oor

Bij een Kreeft ben je altijd welkom met je verhaal of probleem. Ze biedt graag een luisterend oor en helpt je vervolgens met het beste advies. Kreeften zijn heel emotioneel en daardoor ook emotioneel betrokken bij anderen. Oftewel, laat jouw vriendinnetje met het sterrenbeeld Kreeft nóóít meer gaan.

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Kreeft de zorgzaamste vriendinnen zijn
Sluiten