Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 17 jan 2019

6 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw het allerliefst zijn voor hun vriendinnen

Heeft jouw beste vriendin het sterrenbeeld Leeuw? Laat haar dan alsjeblieft nooit meer gaan. Meisjes met dit sterrenbeeld zijn namelijk liever dan lief voor hun vriendinnen. Ze weten je altijd op de beste manier op te vrolijken als je liefdesverdriet hebt, en ze hangen ook nog eens heel graag om je heen.

Deze zes redenen bevestigen dat meisjes met het sterrenbeeld Leeuw het allerliefst zijn voor hun vriendinnen.

1. Leeuwen zijn gul

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw staan erom bekend dat ze enorm gul zijn. Vooral mensen uit hun directe omgeving gunnen ze alleen het beste van het beste. Jij bent een heel belangrijk onderdeel van haar leven en behoort zonder enige twijfel tot haar intimi. Ze is nooit jaloers op je omdat ze oprecht gunt dat jij gelukkig bent. Ahhh.

2. Ze is super loyaal

Als jullie eenmaal beste vriendinnen zijn zal ze je nooit meer inruilen voor iemand anders. Leeuwen hechten zich aan belangrijke mensen in hun leven en ze kan je maar moeilijk loslaten. Omdat jullie zo close zijn zal ze je als vriendin altijd trouw blijven en die loyaliteit is fantastisch.

3. Leeuwen zijn liefdevol

Op het gebied van relaties zijn leeuwen ontzettend romantisch. Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw hebben veel liefde om te geven en dat doen ze ook op een bepaalde manier als het om vriendschappen gaat. Ze vinden het echt niet raar om regelmatig te zeggen hoe vaak ze wel niet van je houdt. Té lief!

4. Leeuwen zijn altijd positief

Ook al lijkt alles in het leven tegen te zitten, jouw bestie ziet altijd nog ergens de positieve kanten van in en laat jou dat ook zien. Er is niemand die jou beter over je dieptepunten kan helpen dan zij en dat is ontzettend waardevol. Als jij met liefdesverdriet in bed ligt komt ze meteen naar je toe met een grote reep chocola om je weer op te buren.

5. Ze is een mensenmens

Los van het feit dat jij haar beste vriendin bent, is een Leeuw sowieso graag onder de mensen. Grappig genoeg is een Leeuw een sociaal dier en alleen al daarom wil ze 24/7 bij je zijn. Ze heeft nooit last van irritaties en jij hebt daardoor het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn.

6. Jouw vriendin is betrouwbaar

Leeuwen zijn betrouwbaar als geen ander en loyaliteit stellen ze zeer op prijs. Laat haar nooit in de stek want dan zal ze zich meer gekwetst voelen dan ooit. Gelukkig hebben jullie dit wederzijdse gevoel voor elkaar en weten jullie zeker dat jullie oud worden met elkaar.

Ben jij zelf een Weegschaal? Dan heb jij andere fantastische eigenschappen.

7 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal de beste partner zijn voor een lange relatie

Reageer op artikel:
6 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw het allerliefst zijn voor hun vriendinnen
Sluiten