Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 12 juni 2019

Liefdeshoroscoop: mensen met dít sterrenbeeld zijn jouw perfecte match in de liefde

Ben jij nog op zoek naar de liefde van je leven? Je kunt heel wat mislukte dates voorkomen door op de man af te vragen wat het sterrenbeeld van je date is.

Hieronder lees je welk sterrenbeeld perfect matcht bij dat van jou dus wie weet ben je nu wel een stap dichter bij de ware.

Dit sterrenbeeld matcht perfect bij jou

Na het lezen van dit artikel weet je in ieder geval zeker dat die ene leuke crush goed bij je matcht als zijn sterrenbeeld goed bij dat van jou past.

Ram en Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Ram matchen perfect bij mensen met het sterrenbeeld Tweelingen. Jullie zijn beiden ambitieus en denken én handelen toekomstgericht. Vanaf het eerste moment dat jullie elkaar ontmoeten hebben jullie diepgaande gesprekken en durven jullie elkaar uitdagende vragen (over de toekomst) te stellen. Op dit vlak zijn jullie exact hetzelfde en het is ontzettend prettig om iemand naast je te hebben die op dezelfde manier denkt als jij.

Toch zijn er ook wel enkele verschillen tussen jullie twee en kunnen jullie enorm botsen omdat jullie allebei ontzettend koppig zijn. Dat zorgt ervoor dat jullie het soms moeilijk vinden een ruzie op te lossen omdat geen van beiden als eerste toenadering tot de ander zoekt. Jullie zullen groeien in dat proces en daar uiteindelijk zo goed als kan mee om leren gaan.

Stier en Steenbok

Het fijne aan jullie twee is dat jullie op alle fronten perfect bij elkaar matchen. Jullie doen dezelfde soort studies, hetzelfde soort werk en denken op exact hetzelfde niveau. In een relatie is dat onwijs belangrijk zodat jullie nooit onder doen aan elkaar. In jullie relatie zijn jullie echt gelijken aan elkaar.

Het liefst werken jullie komende jaren beiden extra hard om veel geld te verdienen. Jullie hebben namelijk grootste plannen wat betreft de toekomst en dat komt vooral omdat jullie allebei ontzettend materialistisch zijn. Dat harde werken doen jullie voor die enorme villa die jullie willen laten bouwen en daar is echt helemaal niks mis mee. Je mag blij zijn met een lover met dit sterrenbeeld naast je.

Kreeft en Maagd

Hoewel jullie vooral op emotioneel niveau goed matchen een een diepgaande band hebben met elkaar kan dat soms ook in de weg zitten. Jullie zien beiden gevoelig dus als de één down is, is de ander geneigd daarin mee te gaan. Hierdoor raken jullie samen in een neerwaartse spiraal en dat moeten jullie wel zien te voorkomen.

Aan de andere kant is het heel mooi dat jullie beiden gevoelig zijn want jullie kunnen echt overal over praten. Dat komt jullie relatie alleen maar ten goede want communiceren is de key voor elk gelukkig koppel. In andere woorden: zoek iemand met dit sterrenbeeld en je bent gelukkig voor altijd.

Schorpioen en Vissen

Net zoals het sterrenbeeld Kreeft en de Maagd zijn jullie zo’n beetje de meest gevoelige tekens uit de dierenriem. Jullie zijn enorm aan elkaar gehecht en één dag alleen door brengen vinden jullie beiden verschrikkelijk. Toch is het belangrijk dat jullie naast elkaar ook nog een sociaal leven onderhouden.

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn eerder geneigd om Vissen aan te sporen om dingen te doen. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn volgzamer en kunnen dat van hun partner goed opvatten in plaats van zich bekritiseerd te voelen. Zo houden jullie yin en yang perfect in balans.

Weegschaal en Leeuw

Je hebt geluk als je het sterrenbeeld Weegschaal of Leeuw bent en je perfecte match tegenkomt. Je lover is namelijk super romantisch en doet er alles aan om jou op een voetstuk te plaatsen. Wat jij helemaal geen probleem vindt natuurlijk want die aandacht vind je hartstikke fijn.

Jullie zijn allebei ijdel maar dat is ook niet gek. Jullie zijn zelfverzekerd en als jullie samen over straat lopen kijkt iedereen om naar ‘dat prachtige koppel’. De liefde straalt er 24/7 vanaf bij jullie. Ahhh.

Waterman en Boogschutter

Er bestaat geen betere match dan mensen met het sterrenbeeld Waterman of Boogschutter want deze sterrenbeelden zijn perfect op elkaar afgestemd. Jullie zijn de meest sociale tekens uit de dierenriem en hebben samen een enorme groep vrienden.

Hoewel jullie dol zijn op elkaar hebben jullie een druk leven en vinden jullie het prima om elkaar gewoon daaromheen te zien. Dat wil zeggen, lekker ’s avonds thuis zonder 24/7 aan elkaars lip te hangen. Voor jullie is dat de perfecte manier om een relatie te hebben en dat betekent dat jullie lang en gelukkig met elkaar door kunnen.

Dit sterrenbeeld past het beste bij jou in de vriendschap

Ben jij niet op zoek naar een lover? Dan heb je vast nog tijd over voor een nieuwe beste vriendin. Welke meid goed bij jou past lees je hier: Dit is jouw ideale beste vriendin volgens je sterrenbeeld.

Reageer op artikel:
Liefdeshoroscoop: mensen met dít sterrenbeeld zijn jouw perfecte match in de liefde
Sluiten