Renée
Renée | LinkedIn Love 13 feb 2019

Je kunt de perfecte man vinden op basis van je sterrenbeeld dus laat de zoektocht beginnen

Er zijn verschillende manieren waaraan je kunt ontdekken of iemand jouw ideale match is. Maar wil je echt zeker zijn van je zaak? Dan is het handig om te checken welk sterrenbeeld het beste bij jouw sterrenbeeld past. Verzamel je vriendinnen alvast zodat jullie er nu voor eens en altijd achter kunnen komen.

Je perfecte match vinden op basis van je sterrenbeeld is helemaal geen gek idee. Zoek maar eens de eigenschappen op die bij jouw teken horen. Wedden dat het enorm overeenkomt met jou als persoon? Daarom is het niet raar om stiekem een beetje te kijken naar zijn sterrenbeeld.

De perfecte match: welk sterrenbeeld past bij jouw sterrenbeeld?

Om de perfecte match te vinden kijk je eerst naar je eigen sterrenbeeld. Zoek jouw teken dus op om erachter te komen welke man bij jou past.

Ram en Waterman

Als één relatie niet saai is, dan is het de relatie tussen een Ram en een Waterman. Dat zij zich geen moment vervelen staat al in de sterren geschreven. Beiden zijn extreem avontuurlijk in én buiten de slaapkamer. Deze twee sterrenbeelden vormen een goed team samen.

Waarom een Waterman de allerbeste vriendin is die je je kunt wensen

Stier en Kreeft

De Stier en Kreeft zijn aan elkaar gewaagd. Zowel fysiek als mentaal hebben deze twee sterrenbeelden een sterke connectie, waardoor de band met de dag hechter wordt. Ze hebben een stabiele basis voor een langdurige relatie en respecteren elkaar onvoorwaardelijk.

Tweelingen en Waterman

Ben je Tweelingen? Vind jezelf dan een Waterman. Als je iemand met dit sterrenbeeld ontmoet krijg je het gevoel alsof je elkaar jaren kent, terwijl het nog maar een paar maanden is.

Ze zijn samen namelijk onwijs impulsief, waardoor ze de leukste dingen meemaken. Houd er rekening mee dat zij niet 24/7 samen zijn, omdat ze van hun onafhankelijkheid houden.

Leeuw en Boogschutter

De liefde is aan tussen een Leeuw en Boogschutter. Ze zijn gek op het leven en zoeken mensen die daar hetzelfde over denken. Ze helpen elkaar om dromen na te jagen en ze gaan super goed met elkaar om. De passie tussen hen is er eentje die voor altijd blijft.

Kreeft en Vissen

Kreeft en Vissen gaan heel goed samen. Tussen hen is het vuurwerk door de connectie. Ze zijn het koppel dat samen een bedrijf kan beginnen, puur omdat ze prettig samenwerken.

Vissen vindt de band met andere belangrijk, Kreeft zorgt graag voor anderen. Die twee eigenschappen werken goed voor een relatie.

Maagd en Stier

De perfecte lange relatie is de relatie tussen een Maagd en een Stier. Dit koppel ademt oprechtheid en eerlijkheid. Ruzie? Dat komt bijna niet voor. Door de eerlijkheid tussen de twee sterrenbeelden zijn ze enorm toegewijd aan elkaar.

Weegschaal en Tweelingen

Er is een sterke intellectuele band tussen een Weegschaal en Tweelingen. De intelligentie van hun partner vinden ze onwijs aantrekkelijk en daarnaast begrijpen ze elkaar goed. De vrede bewaren kunnen ze als de beste, zonder dat het verstikkend wordt.

Schorpioen en Kreeft

Het is moeilijk om twee mensen vol passie en temperament in een relatie te zetten, maar tussen de sterrenbeelden Schorpioen en Kreeft werkt het.

Ja, het is soms intens door hun emoties en gevoelens, maar daarom zijn ze ook zo aan elkaar gewaagd. Dit team staat altijd voor elkaar klaar.

Boogschutter en Ram

Deze relatie verloopt niet altijd soepel, want de Boogschutter en Ram zijn vuurtekens. Verwacht passie en vuurwerk, maar ook moeilijke periodes.

Toch werkt het tussen de twee. Door de hoeveelheid energie groeien zij naar elkaar toe. Dit koppel is het bewijs dat je niet altijd heel verschillend hoeft te zijn om een gezonde relatie te hebben.

10 x waarom Boogschutter meisjes de beste vriendinnen zijn

Steenbok en Stier

Vind de Stier bij je Steenbok en je hebt dé match om het zoetsappige stel van je vriendengroep te worden. Er is een grote chemie tussen deze twee sterrenbeelden en ze vinden het niet erg om hun adoratie voor elkaar te laten zien. Ze zijn dolgraag bij elkaar en krijgen geen genoeg van elkaar.

Waterman en Tweelingen

Het sterrenbeeld Waterman is een goede match met Tweelingen. Zij zijn het koppel met de diepe connectie, waardoor zij precies weten hoe de ander zich voelt. Hoewel de onafhankelijkheid van deze sterrenbeelden een relatie in de weg kan staan, laten zij hun relatie niet hierdoor beïnvloeden.

Vissen en Schorpioen

Tussen Vissen en Schorpioen draait alles om gevoel, daarom zijn ze een goede match. Zij hebben geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Ze zijn intelligent en hebben grote behoefte om elkaar te snappen. Respect staat in deze relatie hoog in het vaandel en de passie is duidelijk voelbaar.

Zou jij Temptation Island overleven? Je horoscoop wijst het uit

Self

Reageer op artikel:
Je kunt de perfecte man vinden op basis van je sterrenbeeld dus laat de zoektocht beginnen
Sluiten