Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 mei 2018

Jaaaa! Bereid je voor op de beste maand van het jaar als je één van deze sterrenbeelden hebt

Of je nu gelooft in de sterren of niet: het is altijd top om te weten of je sterrenbeeld je de komende maand een beetje gezind is. In de maand mei is er in ieder geval goed nieuws voor drie sterrenbeelden in het bijzonder. Mensen met deze sterrenbeelden kunnen de komende weken namelijk rekenen op rijkdom, positieve vibes en plezier.

Zeg je drie keer ‘ja’ op rijkdom, positieve vibes en plezier in de maand mei? Dan heb je mazzel als je sterrenbeeld Stier, Tweelingen of Steenbok is. Mei wordt jouw maand.

Sterrenbeeld 1: Stier

Stier, mei is een prachtmaand. De regen maakt ruimte voor zonnestralen, maar dat is niet het enige wat je vrolijk gaat maken. Je voelt je fantastisch in je eigen lichaam. Vanaf 20 mei verschuiven de sterren, wat voor dit sterrenbeeld betekent dat er veel gaat gebeuren op financieel vlak. Eindelijk een maand waarbij je wél wat overhoudt voordat je salaris weer gestort wordt.

Sterrenbeeld 2: Tweelingen

Mei staat voor Tweelingen in het teken van persoonlijke groei. Er is geen maand waarin je jezelf zó goed leert kennen. De komende weken draaien om je spirituele bewustzijn. Dat klinkt zweverig, maar het betekent vooral dat je je verbonden voelt met je emoties en de wereld om je heen. Je bent tevreden met wat je nu hebt en waar je leven heengaat.

Sterrenbeeld 3: Steenbok

De sterren staan voor een Steenbok de komende maand vooral in het huis van plezier en entertainment. Lang verhaal kort: je hebt veel plezier. Vooral in de dingen die je voor jezelf doet. Door de avonturen leer je zoveel meer over jezelf en waar je naartoe wilt met je leven. Als nog niet weet wat je droombaan is kan dat kwartje deze maand zomaar eens vallen. Eén advies: jaag je dromen na. Heb je een saaie baan? Zoek dan iets wat je wél gelukkig maakt.

Staat jouw sterrenbeeld er niet tussen? Niet getreurd. Lees hier welke verborgen talenten jij hebt.

Reageer op artikel:
Jaaaa! Bereid je voor op de beste maand van het jaar als je één van deze sterrenbeelden hebt
Sluiten