Zara Bircan
Zara Bircan Life 21 jan 2020

Als het aan je sterrenbeeld ligt behoorde jij op de middelbare school tot déze groep

Ah, de goede, oude middelbare schooltijden. Waar we nog moesten uitvinden wie we echt zijn en waar we de pauzes elke dag weer op dezelfde manier spendeerden. Volgens je sterrenbeeld hoorde jij aan de volgende tafel.

Elk vak met dezelfde medescholieren en elke pauze voor iedereen op hetzelfde moment. We willen je even terugbrengen naar je lievelingstijden vol kliekjes, alle vakken die je verplicht volgde en vreugde tijdens de tussenuren.

Jij hoorde aan deze tafel op school gebaseerd op je sterrenbeeld

Je vrienden kunnen algauw iets zeggen over hoe jij bent. Of juist hoe je wílt zijn. Op de middelbare school werd je wel sneller beoordeeld gebaseerd op de tafel waar je aan zat. Bij welke tafel hoorde jij gebaseerd op je sterrenbeeld? We zetten het even voor je op een rij.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij weet als Ram altijd de aandacht naar je toe te trekken, of je nou een discussie voert met een leraar of een grap uithaalt in de klas. Of je geliefd bent is een andere vraag, maar wel de hele school kent jouw naam. Jij kan vol enthousiasme de mensen rondom jouw tafel entertainen, waardoor je je plekje aan de tafel van de grappenmakers opeist.

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier ben jij betrouwbaar, loyaal en vreedzaam. Jij bent absoluut de moeder van de groep. Heb je een Stier als sterrenbeeld, dan hoor jij aan de tafel van de voorbeeldige en rustige scholieren. Ofwel, de nerds.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je bent als Tweelingen openhartig, jeugdig en welsprekend. Daarentegen verschuiven door je tweezijdigheid telkens je interesses en kun je wispelturig en inconsistent zijn. Op de middelbare school hoor jij aan de tafel van de spijbelaars.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Iedereen mag jou, Kreeft. Maar als het aan jou ligt, stap je zelf liever niet op anderen af. Je bent een goede luisteraar, maar jij hebt in tegenstelling tot de rest nooit een vaste plek. Misschien kun je nog aanschuiven aan de tafel van een Maagd of Weegschaal?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij hebt als Leeuw altijd je huiswerk af en komt voorbereid naar de lessen. Een nerd, misschien. Alleen is er iets waar jij veel beter past, namelijk bij de tafel van de modepopjes. Met jouw creativiteit, schoonheid én brein was je voor elke puber op de middelbare een droom.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ondanks dat je erg rationeel kan zijn, kan jij roddelen als één van de besten, Maagd. Maar niet getreurd, doordat je zelfverzekerd en toch nog een beetje stoer bent, ben je in de schoolgangen super populair. Misschien deels ook doordat jij de dagelijkse ‘die heeft ruzie met die’ naar de tafel brengt? Elke situatie kan jij verdraaien en grappig maken, Maagd, dus hoor jij aan de tafel van de roddelaars.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij weet als sociale vlinder vrienden te maken in elke situatie, van je mascara uitlenen in de wc tot complimentjes uitdelen in de kantine. Doordat jij je makkelijk aan anderen kan aanpassen, maak je van elke tafel in de aula jouw thuis. Maar waarschijnlijk zat je toch nog het liefst aan de drukste tafel van de praters.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Op school was jij de Regina George van de tafel. Lekker roddelen, plagen en medescholieren direct kunnen vertellen waar het op staat. Voor de juiste mensen ben je wel degelijk hilarisch. Schuif maar een stoel aan, want jij zit aan de tafel van de brutale mensen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Iedereen kan het met jou vinden, maar de mensen waarmee jij omgaat hebben pas geluk. Dat je mysterieus, eerlijk én grappig bent, maakt jou populair en daardoor weet jij – en gefeliciteerd – de harten te veroveren van de kids uit de bovenbouw. Jouw plekje aan de populaire tafel is helemaal terecht.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Hopelijk strek je nog even de benen voordat je op school aankomt, Steenbok, want jij spendeerde je pauzes vaak in de hoek van de aula. Al dan niet, de tafel van de emo’s. Je koos er wellicht voor om niet iedereen alles van je te laten weten en hoeft niet per se te mengen met groepjes als het niet praktisch is.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Cool, mysterieus en voor sommigen misschien een tikkeltje uit de hoogte. Slechts een hand vol medescholieren kunnen omgaan met jouw level droge sarcasme en humor. Jij sluit perfect aan bij de tafel van het sportteam.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij leeft in je eigen idealistische wereld en bent daardoor de dromer van alle sterrenbeelden. Het kan dus niet anders dan dat jij aan de tafel van de theaterkids hoort.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als het aan je sterrenbeeld ligt behoorde jij op de middelbare school tot déze groep
Sluiten