Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 21 apr 2018

5 x waarom een vriendin met het sterrenbeeld Ram de beste travelbuddie is

Heb jij al een leuke vakantie geboekt samen met een vriendin deze zomer? Of het nou een stedentrip, een strandvakantie of een wereldreis is, je kan niet wachten om weg te gaan met haar. En dat heeft ook een reden, want meisjes met het sterrenbeeld Ram zijn de beste travelbuddies die je kan hebben.

Ze is avontuurlijk

Rammen staan erom bekend dat ze avontuurlijk zijn. En als je op reis gaat, wil je natuurlijk wel met iemand gaan die energiek en avontuurlijk is. Dan weet je zeker dat je echt de reis van je leven gaat maken.

Vriendinnen met dit sterrenbeeld bedenken de leukste uitjes voor tijdens jullie reisje. De hele dag op terrasjes zitten? No way. Bungeejumpen en quad rijden it is.

Je hoeft niet bang te zijn naast haar

Rammen barsten van het zelfvertrouwen, en er is toch niks fijner dan zo iemand naast je te hebben? Zeker als je zelf een beetje verlegen bent en dingen niet zo snel alleen zou doen.

Jouw vriendin weet jou met een peptalk altijd positief te beïnvloeden waardoor jij je ook een stuk zekerder voelt. Jungletocht te eng? Echt niet. Hou haar hand maar vast.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk

Een paar eigenschappen van jouw vriendin die je direct zal herkennen zijn haar spontaniteit, directheid en open houding. Ze is altijd enthousiast en stopt heel veel tijd in de band tussen jullie.

Alleen al bij het boeken van jullie reis stuitert ze van enthousiasme door de kamer heen. Nu heb je nóg meer zin in jullie vakantie samen.

Ze houdt van vrijheid

Rammen houden van vrijheid. Jouw vriendin trekt graag de wijde wereld in en je zou haar absoluut niet omschrijven als wereldvreemd. Als je ziet hoe gelukkig zij wordt van jullie reisje begin je zelf ook helemaal te stralen.

Ze zoekt alles voor jullie uit

Ook niet onbelangrijk, rammen zijn echte leiders. Jouw vriendin voelt zich altijd verantwoordelijk voor jou en ze lijkt soms een beetje jouw tweede mama (op een goede manier natuurlijk).

Ze zoekt graag alles over jullie reis uit, de reisroute, de leukste restaurantjes en avontuurlijke uitjes. Zo kan jij je lekker ontspannen tijdens jullie vakantie. Vlucht geboekt, check. Hotel geregeld, check.

Reageer op artikel:
5 x waarom een vriendin met het sterrenbeeld Ram de beste travelbuddie is
Sluiten