Renée
Renée | LinkedIn Life 14 okt 2018

Wat je sterrenbeeld over jouw rijgedrag zegt is hartstikke interessant

Als je een beetje kunt reflecteren weet je heus wel of je een ster op de weg bent. Maar wist je al dat je sterrenbeeld heel wat over je rijgedrag zegt? Aan de hand hiervan weten wij namelijk of je misschien een snelheidsduivel bent of juist een slechte parkeerder.

Wat je sterrenbeeld over je rijgedrag zegt

Ieder sterrenbeeld heeft namelijk bepaalde kenmerken. Kenmerken waardoor je weet dat je een echte Kreeft bent en dus bang bent op de weg. Of juist Vissen, wat betekent dat je niet goed bent in parkeren. Dit is wat je sterrenbeeld over je rijgedrag zegt:

De snelheidsduivel

Ram en Schorpioen

Je weet van jezelf dat je nogal… ongeremd bent. Letterlijk en figuurlijk. Te hard rijden is voor jou eerder regel dan uitzondering en dat levert je nogal eens een boete op. Nu toch maar echt Flitsmeister op je telefoon installeren.

De bangerik

Kreeft en Maagd

Als je ergens bang voor bent, dan is het wel schade rijden. Of een boete op je deurmat krijgen. Daarom is je rijgedrag rustig te noemen en neem je liever het zekere voor het onzekere. Zelfs als dat betekent dat je 100 rijdt waar je 120 mag.

De beste chauffeur

Steenbok en Weegschaal

Deze sterrenbeelden staan voor gedisciplineerde mensen die goed nadenken. Niet voor niets ben jij de beste chauffeur die iemand maar zich kan wensen. Mensen hoeven bij jou niet drie riemen te gebruiken om zich veilig te voelen. Jij rijdt iedereen netjes van A tot B.

Bewezen: wij vrouwen kunnen écht beter autorijden dan mannen

De slechte parkeerder

Vissen en Boogschutter

Bij deze sterrenbeelden past dromerig gedrag, waardoor je tijdens het parkeren weleens een paaltje over het hoofd ziet. Jij skipt fileparkeren tegenwoordig maar compleet. Je rijdt nog liever twintig minuten rond om een makkelijke parkeerplek te vinden dan jezelf in een klein plekje te wurmen.

De linksrijder

Stier en Leeuw

Jij hebt totaal geen geduld voor de mensen op de weg en dat zegt nogal wat over je rijgedrag. Omdat je nogal eigenwijs bent pak je liever de linkerbaan, zodat je wél door kunt rijden. Daar heeft iedereen tenslotte iets aan, niet?

De brokkenpiloot

Waterman en Tweelingen

Het kan niet anders dan dat jij onder de brokkenpiloten valt. Je onvoorspelbare gedrag is hartstikke gevaarlijk op de weg. Niet voor niets zorgt jouw rijgedrag ervoor dat je al eens een ongelukje hebt gehad. Let je op je spiegels?

Ha! Als je als tweede geboren bent, ben jij veel beter in autorijden dan je oudere broer of zus

Reageer op artikel:
Wat je sterrenbeeld over jouw rijgedrag zegt is hartstikke interessant
Sluiten