Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 11 nov 2020

6 redenen waarom meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen de liefste hondenbaasjes zijn

Wat jou betreft mag hij héél de dag achter je aan huppelen. Het liefst doop je je beste vriend ook nog om tot kantoorhond zodat jullie echt nooit meer een moment samen hoeven te missen. Ben jij een groot hondenliefhebber? Dan kan het niet missen dat je ook het sterrenbeeld Schorpioen bent.

Je groeide op met een trouwe viervoeter om je heen en wilt oud worden met al je honden om je heen. Dé droombaan waar jij warm van wordt? Een hondenuitlaatservice natuurlijk.

Meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen zijn de liefste hondenbaasjes

Als jij het sterrenbeeld Schorpioen bent, kan het ook niet missen dat je dol bent op honden. Logisch ook wel want al jouw karaktertrekken bij elkaar zorgen ervoor dat jij het liefste hondenbaasje ter wereld bent.

1. Je bent net zo loyaal als honden zelf

Hoewel dit misschien niet altijd lijkt voor anderen (en dan hebben we het over mensen) ben jij een heel loyaal persoon. Echter moet iemand dan wel eerst moeite doen om dat vertrouwen van je te winnen. Honden daarentegen hoeven daar weinig moeite voor te doen en zo zijn jij en je doggy even loyaal naar elkaar. Match!

2. Moeilijk overweg met mensen, makkelijk met dieren

Meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen vinden het niet altijd even makkelijk om met mensen samen te werken of om te gaan. Ze kunnen namelijk nogal bot overkomen. Met honden ervaar jij dat heel anders. Zij irriteren je niet en houden van bot *badum tss*. Jij houdt nou eenmaal meer van dieren dan van mensen.

Zie je wel! 7 x waarom een hondenmens in je leven alles een stuk leuker maakt

3. Je hebt een rustig karakter

Zal niet iedereen erkennen maar diep van binnen is dit wel wat jou kenmerkt. Je staat nooit vooraan te schreeuwen en neemt altijd de tijd om na te denken over hoe je je gaat uiten. Dit rustige karakter vinden honden erg fijn. Je bent lief en zou een dier nooit maar dan ook nooit kleineren. Zelfs niet na een reeks modderpoten op je nieuwe witte vloerkleed.

4. Je bent een gevoelsmens

Je sluit je soms nogal af van andere mensen en keert dan naar je hond. Daar voel je je altijd bij op je gemak. Je bent een heel gevoelig persoon en dat voelt je trouwe viervoeter dan ook aan. Jullie kunnen elkaar écht geen dag missen daardoor.

5. Je hebt een charismatische persoonlijkheid

Hoewel je niet de meest extraverte persoon bent uit de zodiak, ben je wel één van de meest charismatische. Je hebt een warme uitstraling en dat is exact het type mens waar honden zich zo fijn bij voelen.

6. Meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen doen graag betekenisvol werk

Jij zou dan ook uitblinken als dierenarts. Je vindt dieren net zo belangrijk als mensen en zorgt dan ook graag voor ze. Jouw hond mag heel blij zijn met zo’n baasje als jij.

Reageer op artikel:
6 redenen waarom meisjes met het sterrenbeeld Schorpioen de liefste hondenbaasjes zijn
Sluiten