Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 25 okt 2020

4 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen de meest succesvolle carrière te wachten staat

De beste stuurlui staan aan wal. Niet in het geval van vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen want zij bevaren als een heuse kapitein het schip. Ze nemen graag de leiding en hen staat dan ook de meest succesvolle carrière te wachten. Dit dankzij hun super sociale aard en tientallen andere kenmerken. Winnen.

Van opgeven heb jij nog nooit gehoord. Als jij eenmaal een doel voor ogen hebt, ga je dat doel hoe dan ook behalen. Linksom of rechtsom.

Vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen

Jij bent geen carrièretijger maar wél een carrièreschorpioen. Net als het echte dier ga jij gericht op je doel af om de beste positie te veroveren. Dat gaat wel lukken hoor want kijk maar eens naar deze lijst van kenmerken die vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen bezitten.

1. Ze zijn super sociaal

Vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen staan erom bekend dat ze ontzettend social zijn. Bij elke belangrijke werkborrel ben jij te vinden. Je stapt brutaal op de CEO af, onderwerpt een aandeelhouder aan een kruisverhoor en de koffie is niet aan te slepen door al jouw gezellige gesprekken bij de koffieautomaat. Je weet waar je het voor doet: netwerken, netwerken, netwerken.

2. Ze hebben altijd een doel voor ogen

Jij zou nooit handelen zonder dat je een doel voor ogen hebt. Jij weet heel goed wat je wilt en vanaf het moment dat dat duidelijk was voor jezelf ben je alleen nog maar daar naar gaan handelen. Wil je manager worden binnen een bedrijf? Dan werk jij jezelf razendsnel als junior naar senior en uiteindelijk manager naar boven. Lekker meid.

Ben jij er nog niet helemaal over uit wat jij wilt gaan doen? Deze baan past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld.

3. Ze zijn ontzettend gedisciplineerd

Om ver te komen, moet je gedisciplineerd zijn. Laat dat nou nét een kenmerk zijn waar het bij Schorpioenen in ieder geval niet aan ontbreekt. Jij werkt weekenden lang door om uiteindelijk die succesvolle carrière te krijgen waar je altijd over hebt gedroomd.

4. Ze zijn enorm getalenteerd

Jij kan in vrijwel elk werkgebied aan de slag en zal ook vrijwel overal een uitblinkertje zijn op de werkvloer. Je bent ontzettend getalenteerd en weet je kwaliteiten altijd op de beste manier te benutten. Niet onbelangrijk: jij weet ook anderen van jouw talenten en kunde te overtuigen. Handig.

Reageer op artikel:
4 x waarom vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen de meest succesvolle carrière te wachten staat
Sluiten