Redactie
Redactie Life 15 jul 2020
Leestijd: 3 minuten

Ben jij altijd als eerste dronken? Meiden met dit sterrenbeeld zijn het snelst zat

Ben jij ook gezegend met de gave om als eerste van de groep dronken te worden? Dan ben je vast niet altijd even trots op dit talent. Maar hé, maak je geen zorgen. Grote kans dat het niets met jou te maken heeft en dat je de schuld compleet op je sterrenbeeld kunt schuiven.

De Beautify redactie zocht namelijk uit welke sterrenbeelden mogelijk sneller dronken zouden kunnen worden. Check dus snel of jouw sterrenbeeld ertussen staat. Wie weet kun je straks al je dronken avonden in de club verklaren.

Mensen met deze sterrenbeelden worden snel dronken

Dronken worden is natuurlijk niet per se iets om trots op te zijn. Waarschijnlijk heb je inmiddels al menig schandaal op je naam mogen zetten, omdat je weer te diep in het glaasje hebt gekeken. Met deze sterrenbeelden kun je daar weleens last van hebben:

♈ Sterrenbeeld Ram: 21 maart – 19 april

Je hoeft niet verbaast te zijn om te zien dat jouw sterrenbeeld hiertussen staat, Ram. We weten namelijk dat je altijd enorm enthousiast bent als iemand oppert om wat te gaan doen ‘s avonds. Je bent een tikkeltje impulsief, dus als iemand je aanmoedigt om dat ene shotje te nemen, dan doe je dat. Pas wel op dat je niet te roekeloos wordt.

♊ Sterrenbeeld Tweelingen: 21 mei – 20 juni

Overdag hang je de intelligente meid uit die welbespraakt is. ‘s Avonds en vooral in het weekend ga je helemaal los. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe drankjes en probeert die maar al te graag uit. Zelfs als je vriendinnen afhaken. Daarnaast ben je niet altijd even consistent met het tellen van je drankjes, waardoor je vaak meer drinkt dan je denkt.

♌ Sterrenbeeld Leeuw: 23 juli – 22 augustus

Jep, Leeuwen worden snel dronken. Ze zijn één van de meest enthousiaste mensen die je tegen kunt komen in het leven. Je bent altijd in voor een feestje en de avond is voor jou niet compleet zonder een paar drankjes. Of een hoop drankjes. Je zoekt de grenzen op en gaat er met regelmaat overheen. Je houdt er namelijk niet van als mensen zich met jou gaan bemoeien, want je bepaalt zelf je grenzen wel.

♎ Sterrenbeeld Weegschaal: 23 september – 22 oktober

Je bent een enorme flirt, Weegschaal. Vooral als je een wijntje of twee op hebt komt de romanticus in jou naar boven. Je bent bovendien beïnvloedbaar, dus als je vriendinnen een shotje achterover tikken doe jij dat ook. Die eigenschap brengt jou in gevaar, waardoor je als eerste dronken bent.

♓ Sterrenbeeld Vissen: 19 februari – 20 maart

Vissen mogen oppassen voor mensen die misbruik van hun goedheid maken. Waarom? Zodra je aangeschoten raakt, sta je niet meer zo sterk in je schoenen. Het is jou meer dan één keer voorgekomen dat mensen jou misleiden door wodka te geven, terwijl ze zeggen dat het water is. En ja, dan gaat het snel en ben jij als eerste dronken.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Ben jij altijd als eerste dronken? Meiden met dit sterrenbeeld zijn het snelst zat
Sluiten