Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 10 jan 2020

Waarom meiden met het sterrenbeeld Steenbok geboren oma’s zijn

Ben jij geboren onder het sterrenbeeld Steenbok? Misschien word je door je vriendinnen al “de oma” van de groep genoemd. Maar meid, dit is nou eenmaal meant to be. Want volgens de astrologie ben jij een geboren oma. Chillen is je leven.

Je begrijpt niet zo goed waar al je leeftijdgenoten zich zo druk om maken in het leven. Er wordt ook regelmatig tegen jou gezegd dat jij een oude ziel hebt.

Het sterrenbeeld Steenbok is een geboren oma

Jij vindt het heerlijk om volgens de volgende methode te leven: rust, reinheid én regelmaat. Mensen vragen zich wel eens af hoe je dit toch voor elkaar krijgt. Maar het zit nou eenmaal in je, lieve chille Steenbok.

Je gaat liever brunchen dan feesten

Het is niet zo dat je niet van gezelligheid houdt maar jij vindt dat niet perse diep in de nacht in een club. Je vindt het zonde van je slaap en een brunch is toch net zo gezellig met de meiden? *oma alert*. Jij hebt van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel en discipline.

Daarentegen ben jij wél de eerste die bij de zondagsbrunch een Bellini besteld. Het lijkt namelijk wel alsof jij altijd van je oude dag aan het genieten ben oma. Vriendinnen maken dan ook de grap dat jij overal een feestje van maakt maar liever zelf niet naar feestjes toe gaat.

De Steenbok leert anderen graag de (wijze) les

Iedereen heeft een Steenbok vriendin in zijn of haar leven nodig. Jij bent namelijk de grondlegger van stabiliteit en wijsheid. Je bent enorm realistisch ingesteld waardoor je je eigenlijk weinig druk maakt in het leven.

Ook ga je graag diepe gesprekken aan met iedereen. Je praat graag over de betekenis van het leven en dat we uiteindelijk allemaal de aarde verlaten. Tja gek is het niet dat je oma wordt genoemd aangezien je nu al met je einde bezig bent Steenbok. En dit allemaal vertel je heel chill en relaxt.

Jij neemt je geheimen mee het graf in

Nu voel je je betrapt hé? Ja Steenbok, jij met je oude ziel heeft al aardig wat geheimen weten te sparen. Ook daarom lijk je net een oma van 80. Hoe heb je in die werkelijke jonge leeftijd al die geheimen al bij je?

Net als alle andere oma’s neem jij je geheimen lekker mee het graf in. Die keer dat je iets hebt gesloten tot aan die foute vent. Alleen jij weet dit, net als een traditionele oude oma.

Meer over het sterrenbeeld Steenbok:

Reageer op artikel:
Waarom meiden met het sterrenbeeld Steenbok geboren oma’s zijn
Sluiten