Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 8 apr 2018

Oeeeh: Volgens jouw sterrenbeeld kun je dit met je verborgen talenten doen

Tijd voor een carrière switch? Kijk dan eens naar je sterrenbeeld, want dat zegt meer over je dan je denkt. Wie weet kan jij wel wat tofs gaan doen met jouw verborgen talenten:

Ram

Jij blijft jezelf altijd verbeteren en streeft naar het beste van het beste. Je bent een doorzetter en hebt een duidelijke visie over wat jij wilt bereiken. Jij hebt de mentaliteit van een topsporter en zou zomaar de nieuwe zwemkampioene van Nederland kunnen worden.

Stier

Jij bent ontzettend creatief en vindt het leuk om de puntjes op de i te zetten. Als mensen jouw advies vragen weet jij precies wat ze willen horen en dit kan jij ook in het echt uitwerken. Jij zou een hele goede interieur-styliste zijn die huizen op unieke en creatieve wijze inricht.

Tweelingen

Jij geeft de allerbeste peptalks en kunt mensen weer laten lachen als ze verdrietig zijn. Ook neem je graag de leiding in een groep en stimuleer je anderen het beste uit zichzelf te halen. Jij bent een verkoper in hart en nieren en weet zelfs aan een chipsliefhebber een reep chocola te verkopen.

Kreeft

Jij kunt heel goed luisteren, en anderen voelen zich bij jou gewaardeerd en durven alles tegen jou te zeggen. Jij hebt veel geduld en denkt graag met anderen mee. Jij zou een hele goede coach zijn die mensen individueel begeleidt en verder helpt.

Leeuw

Jij bent een geboren entertainer en staat het liefst altijd in de spotlights. Mensen genieten van jouw aanwezigheid en daar geniet jij op jouw beurt weer van. Je bent ontzettend humoristisch en zou zo maar een hele goede cabaretier kunnen worden. Waar kunnen wij een kaartje kopen voor je eerste show?

Maagd

Jouw tweede naam is Pietje Precies. In positieve zin natuurlijk, want als jij ergens aan begint maak je het ook af. Je weet voor jezelf precies hoe je moeilijke situaties aan kan pakken. Daarom zou jij een expert zijn op het gebied van organisatie en planning. Je kunt evenementen organiseren of binnen een groot bedrijf gaan werken.

Weegschaal

Jij kijkt vaak de kat uit de boom en hebt nooit zomaar een oordeel over anderen. Je belicht situaties van alle kanten en bent uiterst objectief. Deze talenten zorgen ervoor dat je een geweldige bemiddelaar zou zijn.

Schorpioen

Jij houdt van veranderingen en hebt dat graag zelf in handen. Je wilt mensen blij maken en vindt het leuk om nieuwe processen door te voeren. Je kunt aan de slag gaan bij grote NGO’s en je bezighouden met verandermanagement. Sowieso dat jij een topfunctie weet te scoren, want jij gaat elke uitdaging aan.

Boogschutter

Boogschutters hebben heel veel talenten en dat maakt jou perfect. Het maakt niet zo veel uit wat je doet want je doet alles met heel veel plezier. Met name jouw flexibiliteit brengt jou heel erg ver, want welke werkgever wil nou geen flexibele werknemer. Jij hebt geen enkel probleem met werken tijdens nachtdiensten en zou een hele lieve verpleegkundige zijn.

Steenbok

Jij bent standvastig en weet altijd de beste keuze te maken. Je weet heel goed wat je wil en zou nooit halsoverkop iets doms doen. Je zou een hele goede begeleider zijn voor mensen die hier meer moeite mee hebben.

Waterman

Jij hebt hart voor alle mensen op de wereld. Je hebt een eigen mening en deelt deze graag met anderen. Jij zou fantastische projecten kunnen bedenken waarbij je grote groepen mensen zou kunnen helpen. Met jouw innovatieve denkvermogen ga je heel ver komen en wordt jij vast een goede ambassadeur bij een goed doel.

Vissen

Vissen zijn de meest emotionele personen van allemaal. Jij hebt het talent om emotie om te zetten in woorden en beelden. Jij zou een hele goede schrijver of dichter zijn. Daarnaast zou je een hele goede fotograaf zijn die de emoties van anderen vastlegt op beeld.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Oeeeh: Volgens jouw sterrenbeeld kun je dit met je verborgen talenten doen
Sluiten