Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 feb 2018

Dit is waarom een vriendin met sterrenbeeld Vissen je als geen ander kan steunen

Het is helemaal oké om een dagje niet zo happy te zijn. Om er een betere dag van te maken, kun je series gaan kijken, kleren kopen of een goede vriendin van je uitnodigen die als sterrenbeeld Vissen is. Succes gegarandeerd.

Of die slechte dag nu komt door een misverstand op je werk, die ene vage jongen waar je mee appt of omdat die leuke tas ineens uitverkocht is; een vriendin die sterrenbeeld Vissen heeft, zal je altijd steunen. Dit is waarom ze daar zo’n kei in is.

Ze kan zich goed verplaatsen in een ander

Vissen kunnen zich als geen ander verplaatsen in een ander. En als je je goed kunt verplaatsen in iemand, kun je diegene ook beter helpen. Je vriendin probeert zich te voelen hoe jij je voelt en weet daarom precies wat jij op dat moment nodig hebt. Zo fijn.

Ze geeft je het beste advies

Omdat ze zich zo goed in de situatie kan inleven, zal ze je het beste advies van de hele wereld geven. Een advies die ze niet zomaar aan andere vriendinnen geeft. Ze maakt haar advies op basis van jouw gedrag en persoonlijkheid. Beter ga je het haast niet krijgen van iemand anders.

Je hoeft haar niets uit te leggen

Een andere goede eigenschap van Vissen is dat ze een intuïtie hebben waar je u tegen zegt. Vaak weten ze al dat er iets aan de hand is nog voordat je gezegd hebt dat er iets aan de hand is. Ze voelen het op de een of andere manier aan dat er iets is en dat laten ze niet zomaar zitten voor wat het is.

Je voelt je geliefd

Vissen zullen niet snel een vlieg kwaad doen en zijn ontzettend liefdevol. Dat houden ze niet voor zich. Ze hebben er geen enkele moeite mee om je te vertellen hoeveel je voor haar betekent en dat ze niet zonder je kan. Het liefdevolle gevoel dat je Vissen-vriendin je mee kan geven is het beste gevoel ooit.

Dit alles zorgt ervoor dat Vissen je niet alleen altijd zullen steunen, maar ook klaar voor je staan op een manier die jij op dat moment nodig hebt. Houd alle Vissen die je om je heen hebt dan ook maar dicht bij je.

Reageer op artikel:
Dit is waarom een vriendin met sterrenbeeld Vissen je als geen ander kan steunen
Sluiten