Ontdek welke vlecht het beste bij jouw sterrenbeeld past

Als het op vlechten aankomt, zijn er veel verschillende stijlen die je kunt proberen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan je sterrenbeeld je een handje helpen:

Ram

Je hebt aan je sterke persoonlijkheid te danken dat veel hoofden omdraaien als je deze strakke vlecht gewikkeld rond je hoofd draagt. Het lijkt zelfs een beetje op de hoorn van een ram. Deze haarstijl past ook nog eens perfect bij je actieve leven. Tijdens het sporten, uitgaan en zelfs slapen zal het goed blijven zitten.

Stier

Het gereserveerde karakter van een Stier maakt een geweldige kandidaat voor de gevlochten knot. Deze casual haarstijl is praktisch en staat erg mooi. Maak je geen zorgen als er plukjes uit je knot steken. De vlecht aan de achterkant houdt de look gepolijst.

Tweelingen

Je nieuwsgierige karakter past perfect bij deze vrolijke en jeugdige haarstijl. Twee vlechten zijn helemaal jouw ding. Binnen die twee vlechten kun je eindeloos variëren. Vlecht je haar bijvoorbeeld in of kies voor twee visgraatvlechten.

Kreeft

De haarstijl die het dichtst bij schaaldieren ligt, is de vlecht geïnspireerd op een kreeft. Het is de nette, meer chique variant van de visgraatvlecht. Deze look heeft een moeiteloos en bohemian uiterlijk en is daarom perfect te dragen in de maand waarin jij geboren bent. Om optimaal van deze haarstijl te genieten, kun je hem het beste creëren met second day haar.

Leeuw

Van jou verwachten we niets minder dan volumineuze manen, Leeuw. Daarom heb je een kroon nodig, als koningin van de jungle. En voor deze haarstijl geldt: hoe groter, hoe beter. Probeer zoiets als deze oversized vlecht die je om je hoofd heen kan wikkelen. Het is dé look voor trendsetters.

Maagd

Een klassieke vlecht zoals melkmeisjes hem dragen zijn ideaal voor je. Het ziet er lieflijk uit en past bij werkelijk elke look. Draag de vlecht aan de bovenkant van je hoofd of langs je nek voor de afwisseling.

Weegschaal

Op Weegschalen kun je rekenen, wat jou de meester van het balans maakt. Een ronde vlecht staat voor vrede en harmonie en ziet er in welke hoek dan ook hetzelfde uit. Wij weten dat dat erg belangrijk voor je is.

Schorpioen

Door kracht gedreven Schorpioenen moeten ten alle tijden klaar zijn voor strijd. Deze haarstijl blijft elke battle in model zitten, want de veerkrachtige vlechten zullen niet snel losraken.

Boogschutter

Deze vlecht is geïnspireerd op Katniss Everdeen, the girl on fire. Om deze haarstijl te creëren vlecht je je haar in aan één kant van je hoofd. Laat de vlecht over één schouder hangen en je bent klaar om met pijl en boog aan de slag te gaan.

Steenbok

De Steenbok klimt graag naar de top. Daarom past een vlecht die geïnspireerd is op een ladder het beste bij jou. Je bent een doorzetter en geeft niet op voordat je deze haarstijl hebt compleet onder de knie hebt.

Waterman

Als Waterman is het niet meer dan logisch dat de watervalvlecht het beste bij jouw karakter past. Deze haarstijl laat jouw intellectuele leiderschap ook goed uitkomen, aangezien de vlecht rond je hersenen wordt gedrapeerd.

Vissen

Dit is een no brainer: de visgraatvlecht past het beste bij jou. Vissen twijfelen vaak tussen het één en het ander. Je vlecht recht naar beneden maken helpt je een pad te kiezen.

Reageer op artikel:
Ontdek welke vlecht het beste bij jouw sterrenbeeld past
Sluiten