Redactie
Redactie Love & Seks 25 aug 2020

Wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent als vriendin voor anderen

Als je met iemand wil trouwen, dan kun je beter met je beste vriendinnen in het huwelijksbootje stappen. Jullie zijn er namelijk écht in goede en slechte tijden voor elkaar. Maar welk type vriendin ben jij eigenlijk volgens je sterrenbeeld?

Hoog tijd om daar eens achter te komen. In dit artikel lees je bij jouw sterrenbeeld wat voor vriendin jij bent voor de vrouwen (en mannen) in je leven.

Welk type vriendin jij bent op basis van je sterrenbeeld

Ben jij de motivator? De loyale vriendin? Of juist de inspirator? Je sterrenbeeld zegt meer over jouw karakter en eigenschappen dan je misschien dacht. Check het dus snel hieronder om er voor eens en altijd achter te komen waarom mensen zo graag jou als hun vriendin noemen.

♈ Ram: 21 maart-19 april

Als Ram ben jij de avontuurlijke vriendin. Avondjes wijn drinken vind je hartstikke gezellig, maar je wil ook weleens wat anders. Zit een vriendin niet lekker in haar vel? Dan verzin jij een leuke activiteit voor jullie samen, zodat ze haar gedachten even kan verzetten.

♉ Stier: 20 april-20 mei

Ben je een Stier? Dan ben jij de liefdevolle vriendin. Vriendinnen trekken bij jou aan de bel als ze toe zijn aan iemand die luistert en lieve dingen zegt. Jij kan dat als de beste. Je houdt niet van ruzies en confrontatie. Als het even niet zo lekker gaat in jullie vriendinnengroep ben jij degene die iedereen bij elkaar houdt.

♊ Tweelingen: 21 mei-20 juni

Je bent de grappige vriendin. Omdat je ervan houdt om in het middelpunt van de aandacht te staan, maak jij het liefst grap na grap om iedereen aan het lachen te maken. Je zorgt ervoor dat iedereen het naar haar zin heeft. Jij weet zelfs een saaie avond heel leuk te maken.

♋ Kreeft: 21 juni-22 juli

Een Kreeft is de empathische vriendin. Je voelt energieën goed aan en daarvoor hoef jij niet op de voorgrond te treden. Wanneer de meiden behoefte hebben aan een goede vriendin bellen ze jou als eerste. Je luistert heel goed, biedt een schouder aan om op te huilen en hebt een heel mooi innerlijk.

♌ Leeuw: 23 juli-22 augustus

Je bent een gulle vriendin, Leeuw. Je bent de eerste persoon die om geen bijzondere reden een cadeautje geeft. Niets vind jij leuker dan vriendinnen aan andere vriendinnen koppelen, waardoor er mooie vriendschappen staan. Je bent een echte vriendschap-matchmaker.

♍ Maagd: 23 augustus-22 september

Je bent de probleem oplossende vriendin van de groep. Je hebt een paar goede vriendinnen waar je het liefst alles voor doet. Zelfs als het betekent om hun problemen op te lossen. Voor deze meiden ga je door het vuur, dus als ze ergens mee zitten geef jij altijd de beste adviezen om er weer uit te komen.

♎ Weegschaal: 23 september-22 oktober

Een Weegschaal is een sociale vriendin. Dankzij je charmante karakter kun je goed netwerken en heb je veel vriendinnen. Jij bent het type waarbij de agenda altijd vol zit met sociale activiteiten en dat vind je heerlijk. Je vindt het belangrijk om veel tijd door te brengen met de mensen die veel voor je betekenen. Je houdt van harmonie, dus ruzie is niet gewenst.

♏ Schorpioen: 23 oktober-november

Als Schorpioen stel jij je op als de stimulerende vriendin. Je twijfelt bijna nooit aan de keuzes die de vrouwen in je leven maken. Nee, je bent de eerste die zegt dat ze ervoor moeten gaan. Op date met die ene leukerd? Jij ziet het voor je. Solliciteren voor een nieuwe job? Jij helpt alvast met de motivatiebrief schrijven.

♐ Boogschutter: 22 november-21 december

Je bent een eerlijke vriendin, Boogschutter. Je vriendinnen vinden het soms moeilijk dat je zo recht door zee bent. Aan de andere kant waarderen ze dat juist. Je bent de perfecte persoon om liefdesadvies aan te vragen. Ze weten dat jij mensen goed aanvoelt en je behoedt hen maar al te graag voor foute mannen en vrouwen.

♑ Steenbok: 22 december-19 januari

Je vriendinnen hebben veel steun aan jou als gedisciplineerde vriendin. Omdat jij niet stopt voordat je een doel hebt bereikt, vind je het super leuk om samen met een vriendin een uitdaging aan te gaan. Een maand geen snacks? Jij bent in. Drie keer per week sporten? Jij neemt je vriendinnen mee op sleeptouw.

♒ Waterman: 20 januari-18 februari

Een Waterman is een excentrieke vriendin. Je hebt een sterke wil, bent ruimdenkend en staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Je bent het type vriendin die iedereen in de gekste situaties brengt waar jullie jaren later nog steeds over praten. Aan de andere kant stimuleer je je vriendinnen om zichzelf te accepteren zoals ze zijn en om niet bang te zijn om hun ware ik te tonen.

♓ Vissen: 19 februari-20 maart

Je bent de populaire vriendin, Vissen. Je hebt weinig woorden nodig om iemand op een dieper niveau te leren kennen. Daarnaast ben je positief en makkelijk in de omgang, waardoor mensen het heel fijn vinden om met jou tijd door te brengen. Je bent relaxed en hartelijk.

Meer over sterrenbeelden:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat jouw sterrenbeeld zegt over hoe jij bent als vriendin voor anderen
Sluiten