Renée
Renée | LinkedIn Life 2 okt 2019

5 x waarom meiden met het sterrenbeeld Weegschaal de meest charmante vrouwen zijn

Yay, de maand van het sterrenbeeld Weegschaal is aangebroken. Hoog tijd om dit teken te vieren, want deze vrouwen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Er is namelijk niemand die charmanter is dan de vrouw met Weegschaal als sterrenbeeld.

Als je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober heb je geluk, want dan ben je dus officieel het sterrenbeeld Weegschaal. Je bent nog charmanter dan de andere sterrenbeelden en wel om de volgende redenen.

Waarom het sterrenbeeld Weegschaal zo charmant is

Mensen mogen in hun handjes knijpen met jou als vriendin, want je behoort tot de meest beschaafde mensen die je tegen kunt komen. Dit zijn jouw mooie eigenschappen:

1. Je bent elegant

Dit sterrenbeeld staat erom bekend heel elegant te zijn. Je houdt ervan om jezelf te verzorgen en om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Vrije dag of niet: jij kiest iets moois uit voor jezelf en gedraagt je perfect.

2. Je bent makkelijk in de omgang

Een Weegschaal kun je in verschillende situaties plaatsen, maar jij geeft geen kick. Je bent makkelijk in de omgang en weet mensen – wie het ook zijn – zo om je vinger te winden met je praatjes.

3. Je hebt een goede smaak

Eten, kleding, wijn, kunst, muziek: je hebt van nature een goede smaak. Doordat jij kennis van zaken hebt kun je op ieder niveau makkelijk met mensen praten. Zo weet je bijvoorbeeld alles over je favoriete wijn, maar ook wat er speelt in de wereld en welke nieuwe Netflix serie nu ineens viraal gaat.

4. Je bent van nature vriendelijk

Je hebt vroeger al geleerd om vriendelijk te zijn. Inmiddels weet je dat je heel ver komt met die eigenschap. Zelfs wanneer mensen jouw geduld op de proef stellen, win jij met je vriendelijkheid. Charmanter dan dit wordt het niet.

5. Je snapt mensen goed

Je voelt feilloos aan hoe met mensen gaat. Je hebt het meteen door als een vriendin een slechte dag heeft zonder een woord met haar gesproken te hebben. Mensen begrijp je heel goed en je probeert hen altijd op te vrolijken met je optimisme.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
5 x waarom meiden met het sterrenbeeld Weegschaal de meest charmante vrouwen zijn
Sluiten