Zara Bircan
Zara Bircan Life 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Ben je één van deze 3 sterrenbeelden, dan ben jij super creatief

Je zit boordevol fantastische ideeën en een cadeautje kopen voor je beste vriendinnen? Daar ben jij hartstikke goed in. Wie weet komt dat wel deels door jouw sterrenbeeld, want de volgende drie sterrenbeelden zijn van nature erg creatief.

Uit je je gedachtes op creatieve wijze door alles op te schrijven? Of kan je goed overweg met kleur of kunst? Of je nu van je hobby je werk hebt gemaakt, de volgende drie sterrenbeelden zijn sowieso creatief.

De creatieve sterrenbeelden

Creativiteit: je vindt het nog lastig of je bent ermee gezegend. Ben je één van deze drie sterrenbeelden, dan hebben we goed nieuws voor je. Jij bent namelijk zo creatief als geen ander.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Misschien niet zo voor de hand liggend, maar een Kreeft is toch echt één van de meest creatieve sterrenbeelden. Al uiten ze dit niet per se in een hobby, ze zijn hartstikke creatief als je kijkt naar hun creaties en manier van handelen. Zij denken vaak ook buiten de lijntjes en komen met ideeën waar niemand anders aan denkt.
Creatieve Kreeften: Ariana Grande, Selena Gomez

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij houdt van de schijnwerpers en dat is niet voor niets, Leeuw. Jij wordt graag gezien, omdat je weet hoeveel talent jij hebt en dit graag met de wereld deelt. Heb jij een nieuw kunstwerk gemaakt, dan ben jij maar al te trots wanneer je talloze complimenten krijgt.
Creatieve Leeuwen: Kylie Jenner, David Dobrik

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het is geen geheim dat jij een grote dromer bent, Vissen. Jouw verbeelding is zo groot als je maar kunt bedenken en the sky is the limit. Grote kans dat jouw hobby’s een creatief element hebben en dat je werkt in de creatieve sector.
Creatieve Vissen: Justin Bieber, Rihanna

Lees ook:

Reageer op artikel:
Ben je één van deze 3 sterrenbeelden, dan ben jij super creatief
Sluiten