Isis van Graas
Isis van Graas Love & Seks 27 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 sterrenbeelden zijn erg kieskeurige daters en super perfectionistisch

Iedereen heeft zich weleens ontzettend kieskeurig gevoeld als het aankomt op daten. Sommigen sterrenbeelden hebben hier een handje van en herkennen dat zelf ook. Ben jij er zo een? Check dan of jouw sterrenbeeld op onze lijst staat.

Je doet zo je best om ‘de juiste’ persoon te vinden en om een perfect koppel te vormen, maar toch lijkt dat lastiger dan gedacht. Je bent nogal kieskeurig en vindt niet zo snel iemand die aan al jouw eisen voldoet.

Deze sterrenbeelden zijn kieskeurig in daten

Je houdt er niet van om al je romantische energie te verspillen aan een persoon waarvan je niet zeker weet of het de ware is, dus soms vergeet je soms überhaupt om het in te zetten. Dit komt omdat jij een enorm kieskeurig persoon bent als het gaat om daten. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar af en toe wel een beetje onhandig. Herken je jezelf hierin? Dan behoor jij vast en zeker tot één van de onderstaande sterrenbeelden.

1. Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Als er een sterrenbeeld is dat een handje heeft van perfectionisme, dan is het Maagd. Ze zijn niet alleen erg streng voor zichzelf, maar zetten deze gedachtes en denkbeelden ook door op het gebied van daten. Je weet heel goed wat je wil in het leven, inclusief wat voor relatie je voor ogen hebt. Past iemand niet precies in het plaatje? Thank you, next

2. Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ben jij een Steenbok? Dan ben je super realistisch en vraag je écht niet zomaar iemand mee uit. Je bent ambitieus en houdt er niet van om je tijd te verdoen. Dit betekent ook dat je niet vaak op dates gaat, en als je gaat, dan is het met iemand waarvan je denkt dat diegene écht op hetzelfde level zit als jij.

3. Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Je houdt ervan om onafhankelijk te zijn en hebt geen relatie nodig. Toch vind je, net als ieder ander, een beetje romantiek erg gezellig. Door je unieke persoonlijkheid heb je het gevoel dat bijna elk persoon geen goede match is, dus laat je potentiële dates liever aan je voorbij gaan.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden zijn erg kieskeurige daters en super perfectionistisch
Sluiten