Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 12 sep 2020

Deze 3 sterrenbeelden maken meestal geen goede eerste indruk

Met een eerste date ligt er nog veel open. Kan dit je toekomstige lover worden? Hebben jullie een soepel gesprek? En hoe kom je eigenlijk over? Een goede eerste indruk zegt veel en kan heel belangrijk zijn. Voor sommige mensen is dit supersimpel en gaat het vanzelf, maar anderen hebben hier meer moeite mee…

Deze drie sterrenbeelden zijn geweldig in een relatie, maar het eerste stapje is voor hen nog tricky.

Goede eerste indruk maken

Deze drie sterrenbeelden stellen zich minder snel open dan anderen. Daardoor kunnen ze hun geweldige persoonlijkheid (helaas) niet meteen bij de eerste indruk laten shinen. Met andere woorden, als je een keertje met iemand uitgaat en hij of zij komt niet helemaal uit zijn of haar schulp bij de eerste date – zou het best één van deze sterrenbeelden kunnen zijn.

Geef ze vooral nog een kans bij een tweede date en dan zul je de echte persoonlijkheid ontdekken!

1. Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is altijd vol passie en wil elke ervaring tot het uiterste beleven. Het is altijd gezellig met zo’n persoon om je heen. Maar te veel enthousiasme kan afschrikkend werken op een eerste date. Rammen hebben daarnaast ook duidelijk voor ogen wat ze willen, waardoor ze af en toe heftig over kunnen komen. Ze zijn gewend om ook te krijgen wat ze willen en zullen dus vaak geen genoegen nemen met maar één date.

2. Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor een kritische Maagd kan een eerste date een echte uitdaging zijn. Hij of zij wil graag een goede indruk maken, maar dit is vaak lastig omdat de Maagd over alles te veel nadenkt. Overdenken kan leiden tot een afwezige indruk. En zo kan je date dus onaardig of ongeïnteresseerd overkomen.

En dát is onwijs zonde. Want een Maagd heeft zo veel liefde om te geven binnen een relatie, als hij of zij eenmaal rustig doet en zichzelf durft te zijn. Hoewel de eerste ontmoeting met een Maagd dus een beetje awkward kan zijn – laat het je niet afschrikken en plan gewoon een tweede date!

3. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een Kreeft is een onwijs liefhebbende partner. Hoe dit sterrenbeeld op het eerste moment overkomt hangt echt volledig af van zijn of haar mood op dat moment. Aan de ene kant kan de eerste indruk dus heel krachtig en sterk overkomen, maar als hij of zij in een meer donkere stemming is, komt de andere kant van een Kreeft omhoog. Een Kreeft kan namelijk ook heel beschermend zijn. Hij of zij is altijd op de hoede om zijn of haar hart niet aan de verkeerde te geven.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Deze 3 sterrenbeelden maken meestal geen goede eerste indruk
Sluiten